Debut de sezon WINDSURF la Moacsa -BrasovIn data de 19 .04.2008 pasionatii de windsurfing din Brasov au brazdat apele lacului Moacsa . “” A batut vajgaul astazi la Moacsa toata ziua. Din pacate mai trebuie sa ne antrenam nitelus . Am facut o tumba direct de la prima tura, asa pt acomodare cu apa. Soarele a zambit si ne-am dat. Unii au facut si baie…

Gata cu zburatul pe schiuri. Am inceput cu zborul pe apa. Ihuuuuuu! Ciprian “” Ma bucur pentru ei si pentru cei ce se dau de zor pe lacul Mamaia incontinuu de o saptamana . Vantul este superb iar soarele e darnic . Nu ratati ocazia de a da o tura .

6 Comments on “Debut de sezon WINDSURF la Moacsa -Brasov

 1. salut,

  exista vreun “debut 2009” oficial planuit? ma intereseaza za intalnesc alti pasionati din Ro. Unde se pot gasi echipamente 2nd hand? vara aceasta am planuit sa aprofundez cunostintele de windsurfing si, daca gasesc o oferta buna, chiar sa merg cateva zile/saptamana la un “camp” de profil.

  o zi buna,
  bob

  1. ha ! debutul a avut loc ieri 06.03.2009 la club Pinguin din Mamaia . Cauta echipament second , in sectiunea de vanzari a Forumului , sau afiseaza o cerere la cumparari.
   Te asteptam la vara !

  1. Desigur ca se poate face windsurfing la Moacsa . Dar trebuie sa ceri la inceput acceptul adminului ce gospodareste lacul . E o trupa din Brasov ce se da mereu acolo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *