INCHIRIERI

Dispunem de echipament de windsurfing usor , de ultima generatie ( planse compozite , vele monofilm  ) pentru toate nivelurile de pregatire , varsta si greutate (inclusiv pentru copii ).

TARIFE

Echipament windsurfing standard
Plansa freeride sau beginner + vela + centura de salvare + incaltaminte neopren…… 350 Lei / Zi ( 2echipamente la schimb). Fractie de 1-2 ore 200 lei.

Echipament windsurfing Performer

Plansa windsurfing Formula sau slalom + Vela + centura de salvare + centura trapez + neopren .. 500 lei/ Zi (2 echipamente la schimb )

Pentru o saptamana preturile se reduc . . 1800 lei / saptamana (standard)

Skijet – 180 lei / 10 min

Plansa SUP( Stand up Paddle) 90 lei /ora

Placa surfing 200 lei/zi

Caiac Bic Dublu – 150 lei/ora

Ski Nautic – 250 lei / 10 min

Wakeboarding – 300 lei /10 min

Barca 6 persoane 350 lei/10 min

*** Asigurarea echipamentelor nu este inclusa in pret .

Supraveghem in permanenta windsurferii aflati pe apa si intervenim rapid atunci cand e nevoie pentru aducerea acestora la mal cu echipament profesional de salvare . Acesta este marele avantaj al practicarii windsurfingului intr-un loc consacrat . Siguranta.

14 Comments on “INCHIRIERI

 1. Mi-au placut echipamentele tale si mai vin luna viitoare . Poate incerc ceva mai hard daca e si vant . Multumesc .

 2. Aveti cumva de vanzare boom-uri? Daca da la ce preturi gasesc? Nu ma intereseaza noi, ci sh, la un pret cat mai mic. Multumesc frumos.

  1. Pret normal pentru Grecia . In general pornesc de la 45 euro/zi si ajung la 120 euro/zi fara asigurare si accesorii . Depinde ce vrei .

 3. Mi-a placut echipamentul de la voi . Cred ca voi incerca ceva mai avansat cand voi reveni .

  1. Laura .acestea sunt accesorii pe care le punem gratuit la dispozitie . La centrele consacrate din afara tarii se platesc SEPARAT . In august e vant bun dar probabilitatea e mai mica in procente .

 4. Buna ziua,

  Tarife pe ora sau pe 2 ore nu aveti? ce inseamna chiria pe zi? de le cat la cat? In noua caledonie plateam 10EUR pe ora pentru placa, panza si vesta de salvare.
  Peste doua saptamani, ar fi buna vremea pentru windsurfing?

  Va multumesc!

  1. Buna ziua , ziua de windsurfing incepe la 11 AM si se termina la 18 (7 ore) . Vremea de windsurfing e buna pana la sfarsitul lunii septembrie . Va asteptam sa va bucurati de vant soare si apa la Piccadilly Mamaia .

 5. Buna ziua.
  Vreau sa inchiriez windsurf: placa, vela, echipament pt 7-8 sept. Merg in Vadu.
  Va rog contact si detalii. Cu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *