Cursuri Turcia

In lunile de primavara si toamna ( aprilie , mai – octombrie ) organizam cursuri de windsurfing la Alacati     sau Gokceada  , Turcia . Ambele  spoturi sunt renumite  pentru constanta vantului , apa plata , sarata  si temperatura ideala . Conditii ideale pentru initiere si perfectionare in navigarea cu windsurful .

Durata curs 2 zile X 3 ore  .  Durata ideala de sedere e de 7 zile . In celelalte 5 zile incepatorul practica windsurfingul in conditii ideale .

Echipamentul este pus la dispozitie de Scoala de windsurfing Piccadilly .

Costuri :

Curs   – 250 euro/ persoana (grup) ( nivelurile 1-2-3-4-5)
350 euro persoana individual

Cazare +mic dejun 30 euro/pers

Masa 20 euro /zi

Transportul individual (auto sau avion pana la Izmir ) . In situatia in care sunt 4 cursanti intr-un autovehicul costul e de 85 euro/pers , dus-intors . (1200km x 2 = 2400 x 7% = 168 x 2 euro = 336 euro : 4 = 84 euro/pers .

De ce sa mergem tocmai in Turcia pentru windsurfing  ? Pentru ca o saptamana de paracticare continua a windsurfingului in conditiile de acolo echivaleaza cu o vara la noi petrecuta aleator pe apa . Apa e ideala atat pentru incepatori pentru ca adancimea e pana la brau pe o mare suprafata , dar si pentru avansatii ce doresc sa se perfectioneze .

5 Comments on “Cursuri Turcia

 1. Buna ziua?

  Ce program de scoala aveti anul asta. Ma intereseaza Turcia in special. Multumesc

  Alex
  0729024619

  1. Plecam in Turcia cu grupul la sfarsitul lunii Septembrie – inceputul lunii Noiembrie . Voi anunta cu 2 saptamani inainte data exacta . Tot atunci se fac si inscrierile in grup .

 2. as dori sa urmez cursuri de initiere in Turcia !!! Este vreo plecare in vacanta de vara ?

 3. Buna ziua,

  Organizati in continuare cursuri in Turcia? Aveti ceva planificat pt primavara 2018?

  1. In masura in care sunt cursanti doritori de deplasare in Turcia o facem cu cea mai mare placere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *