Stand By Me – Song Around the World

muzica strazii2

muzica strazii1

Fara windsurfing azi , doar muzica oamenilor ce o aduc pe strada in lumea toata . Un proiect frumos cu si despre artistii strazilor . Talente ce nu au cunoscut lumina reflectoarelor sau mediatizarea tv .
Trotuarul le e scena , iar fani si sponsori doar cei ce se apleaca asupra palariei alaturate , sacrificand o moneda si cateva secunde din alergarea cotidiana .
Iata deci , oameni modesti ce traiesc cu si doar din muzica lor . Cat de frumos se imbina vocile si instrumentele lor indiferent de emisfera in care traiesc . Ei exista printre noi , rar avem timp sa-i observam dar si mai rar sa-i apreciem . Pacat !

Daca doresti sa-l vezi la treaba pe preferatul meu Grandpa Elliott intra AICI Un om cu o voce , un caracter si o personalitate deosebita .

5 Comments on “Stand By Me – Song Around the World”

  1. Lulu, sa mergi tu la New Orleans, sa vezi acolo ce bine canta negrii aia pe strada.Trei sferturi din din ei sunt instrumentisti foarte buni,ar putea canta cu succes pe orice scena.Pacat ca nu-i baga nimeni in seama!

    1. Preferatul meu e Grandpa Elliott din Louisiana > Incearca o cautare a lui pe Google si da pe video . Ai sa vezi ca e mai cunoscut decat un presedinte .

  2. Nu credeam ca il mai asculta cineva pe Bob Marley. Din 1992 il ascult mereu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.