PRO TV , busu si timpul PROBABIL

busu mincinosulHai ca ma apuca dracii de numa , numa  .  Azi e joi si pentru ca se apropie sfarsitul de saptamana , busu de la nestirile probabile ne-a anuntat ploaie pe litoral . Mai intensa in prima parte a zilei . E ora 9,30 , deci ma aflu fix in mijlocul primei parti a zilei . Ma uit imprejur ….. SOARE . Caut cu disperare pe toate paginile de meteo consacrate . NIMIC ! Soare si 31 de grade (la umbra) .  Prima ploaie e anuntata abia peste 10 zile .
SNAG_Program-0008SNAG_Program-0009
Mai Busu “craci rosii” , nu mai baga spaima in romani de pleaca in pribegie la Nisipuri in Bulgaria . Nu-i asa ca acolo nu ploua si mustele umbla cu halat pe ele in bucatarii ?  A , da  si apa marii e mai uda acolo .

Deci fratilor , nu va mai uitati la PRO TV si mai ales la busu , daca vreti sa aflati vremea probabila pe litoral . Busu asta face cancer daca nu baga o ploaie ici colo . Altfel ….baiat bun .  Proteveul are acoperisul spart si-i ploua permanent . Nu si la bulgari , nuuuuuuuuuuuuu . Desole !

Trebuie sa va spun ca si atunci cand  sunt prevazute ( corect) ploi in Dobrogea , in majoritatea cazurilor nu ajung decat pana la 25 km de malul marii . Daca totusi norii reusesc sa invinga bariera brizei , ploua noaptea sau cateva minute in timpul zilei .

Punem pariu .Te prinzi Busu ?

5 Comments on “PRO TV , busu si timpul PROBABIL”

  1. Busu spune la modul general despre vreme. Windsurferii se uita pe site-uri serioase nu se uita la televizor. Problema apare la chilotarii de pe plaja care sint speriati de 2 sau 3 picaturi de ploaie.

  2. Baieti,lasati prostiile si veniti la Gokceada! Uitati-va numai de curiozitate la prognoza de acolo.

  3. Buna seara,am si eu o intrebare de pus prezentatorului Florin Busuioc :daca va place atat de mult la Calarasi de ce nu va mutati in orasul nostru?De fiecare data cand prezentati vremea va lipiti de Calarasi si nu va mai dezlipeste nimeni de acolo iar noi cei din zona daca piedem o propozitie ne uitam la poze fara sa intelegem nimic din timpul probabil .Nu va place la munte ca tot e sezon acum iar la vara mai la mare sa avem si noi vizibilitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *