Plecare la Gokceada – Turcia

gokceadaaug2011Pentru ca suntem la sfarsit de sezon , plec sa fac o cura de windsurfing la Gokceada . Mai tarziu se racoreste prea mult . Deocamdata noaptea sunt 20 grade iar ziua 22-24 .
Plecarea luni dimineata (de tot ) din Constanta pentru a fi la orele 14 la feribotul pentru insula .
Ma voi caza la pensiunea unde a stat Doru (la 2 km de spot ) cu 15 euro/zi camera dubla si bucatarie . Mic dejun in camera (de acasa sau de la magazinul local ) pranz pe plaja (placinta si airan ) , cina la locanta,  unde se mananca pe saturate pentru maxim 10 euro . Eu merg acum pentru prima data , dar Doru a spus ca va veni cu mine , asa ca voi avea ghid (mai ales ghida. Ati stie ! ) . Vantul va fi foarte tare conform previziunilor meteo , mereu din aceeasi directie N,NE . Deci , viteza mare pe apa plata paralel cu plaja . Imi voi lua planse si vele mici , mici , mici si o pofta de windsurfing  MARE , MARE . 🙂

Cine e dispus sa mearga in aceasta perioada sa ma anunte . Cine nu , va avea de vazut filme si foto de la fata locului .

Acum sa-l vedem pe Doru la Gokceada .

7 Comments on “Plecare la Gokceada – Turcia”

  1. Eu vin.Daca n-am venit la Constanta la concurs,macar la Gokceada sa vin.

  2. Mai Dorine il invidiai pe primar, dar si tu te-ai plimbat ceva anul asta ! Bine ca ai timp si….bani. Dar era sa uit, bani mai se gasesc prin ciorapi. La anul sper sa ajung si eu la Gokceada, mi-a trecut cu Alacati. Aici e mult mai aproape si vad ca e chiar frumos. Dar pana atunci strang bani sa-mi iau echipamentul meu. Vreau sa ma dau pe Marea Neagra a mea. Au fost o multime de zile cand a batut vantul ca lumea.
    Toate bune

  3. Inginere, stii cum zic betivii: pentru bautura si tigari oricand se gasesc ceva bani ! La fel pentru windsurfing! Totul e sa-ti doresti cu adevarat sa mergi si atunci vei gasi resurse si pentru asta! Pentru echipament trebuie sa pui deoparte minim 1000 euro daca vrei sa-ti iei ceva cat de cat bunicel.(Pot sa-ti vand/inchiriez si eu la preturi promotionale ,daca vrei sa vii)Daca ai merge macar odata sa vezi cum e,atunci ai simti diferenta. Mi-ar placea si mie sa ma dau pe Marea Neagra a noastra,dar in comparatie cu Gokceada ii lipsesc 3 lucruri esentiale: Meltemi (vantul termic) ,flat water…si preturile mici (la Gokceada am cheltuit mai putini bani decat cheltuiesc acasa in mod normal,asta cu tot cu cazarea la hotel).Pentru mine Gokceada este la aceeasi distanta ca Marea Neagra. Voi macar aveti avantajul ca locuiti acolo.

  4. Lulu, ar fi trebuit sa ne grabim cu Gokceada. Din pacate de marti cade vantul! Cred ca numai tu esti de vina.Acuma ti-ai gasit si tu sa te duci.Murphy nu doarme! Daca se opreste Meltemi, s-ar putea ca minim o saptamana sa nu mai fie vant de loc. Asta daca nu se opreste cu totul ,ca vara e gata.Sa nu patiti ca anul trecut la Alacati. E pacat de drumul batut pana acolo! Trebuie urmarita prognoza. Cei ce au mers de saptamana trecuta au fost norocosi, avut vant de 3 stele zilnic.

  5. Va invidiez ca mergeti la Gokceada, la anul o sa incerc sa ma organizez si eu. Pana una-alta vad ca vine vantul in week-end la Mamaia si in special Duminica.
    Lulu, mai ai deschis sau pleci deja ? 🙂

  6. Duminica e ultima zi din sezonul asta cand sunt la scoala . Plec luni sau marti la Gokceada – depinde si de previziunea meteo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *