Rezultate Concurs National de Windsurfing BECK’S 2011 Mamaia

becksIeri 25 Septembrie s-au desfasurat cele 4 regate ale Concursului National de Windsurfing  BECK’S  – Mamaia 20111 .dnups

Ca de obicei baza Nautica Pinguin a fost asaltata de windsurferi din toata tara .
Vantul a fost mai bun decat cu o zi in urma cand startul a fost amanat . Nu a fost suficient de tare pentru planaj continuu dar  mai tinerii nostri windsurferi au avut o zi buna de navigat .

Deci : Castigatorul de anul acesta e , eeeeeeeeeee, esteeeeeeeeeeeeCoooooooooo-stiiiiiiiiiiiiiiiiii-caaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Locul 1     Macovei Constantin – Constanta (Starboard , Gun )

Locul 2    Parvulescu Valentin – Constanta ( AHD , Neil Pride )

Locul 3    Ioanid Teodor – Constanta (Starboard , Simmer )

prolimits romaniaPremiile oferite de BECK’S   ,  DNUPS (importator Prolimits ) si Academia de windsurfing Piccadilly  , au fost inmanate de primarul orasului Constanta , Radu Mazare , un vechi impatimit al windsurfingului .

Felicitari celor de pe podium , dar si tuturor participantilor la concurs .

Cel mai tanar participant a fost Andrei de 12 ani din Constanta .

Le multumim sponsorilor si participantilor in egala masura !

lulu windsurfing mamaiawindsurfing concurs National ,lulu
windsurfing lulu mamaiawindsurfing lulu
premiere windsurfing lulu
windsurfing mamaia1

12 Comments on “Rezultate Concurs National de Windsurfing BECK’S 2011 Mamaia”

 1. Felicitari baieti ! Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa particip anul acesta .

 2. Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor la acest concurs !
  Anul acesta constantenii au “monopolizat”podiumul ,doar sunt la ei acasa si cunosc bine terenul.Aradenii s-au intors “pe scut” ,cu toate ca au plecat la concurs cu ganduri mari,dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Poate alta ar fi fost situatia daca as fi fost si eu cu ei ,dar am avut eu o presimtire ,de aia nu am venit.Au castigat cei ce au stiut sa fructifice vantul slab (total neadecvat pentru un concurs) si au avut un parcurs constant (si vela mare desigur).Dar un concurs este un concurs si castiga acela care este mai bun.
  Daca-mi permiteti cateva observatii legate de concurs:
  Participantii nu au avut numere de identificare pe vele (decat cativa),acest lucru este absolut obligatoriu la un concurs de windsurfing in conformitate cu normele ISAF si PWA (desigur la noi nu este cazul inca de asa ceva ,dar ar fi frumos pe viitor)
  De asemenea au lipsit colantele cu sponsorii concursului de pe velele participantilor (oare aia pentru ce sponsorizeaza asemenea concursuri, nu ca sa-si faca reclama?)
  Pozitionarea balizelor a fost defectoasa,urcarea in vant fiind foarte dificila si punand dificultati participantilor.De ce au fost numai doua balize cand de obicei sunt minim 4 sau 5?
  La un concurs de Slalom/Race ,balizele se pun de obicei in zig-zag ,(ca de aia e Slalom, nu?)perpendicular pe directia vantului,facilitand concurentilor o pozitie favorabila atat la urcarea in vant cat si la coborare, astfel incat sa poata sa prinda viteza maxima si sa nu fie dezavantajati de mersul la niste unghiuri imposibile fata de vant.
  Startul (din cate am vazut eu pe filmarea video ) a fost defectuos,poate a fost filmat dintr-un unghi dificil
  Si cea mai importanta observatie: un concurs de windsurfing nu se tine la o viteza a vantului mai mica de 10-12 knots ,ar fi trebuit sa se tina cu 4-5 zile inainte cand a fost vant sau trebuia reprogramat .
  Nu-i nimic, urmeaza si alte concursuri, mai avem multe de invatat,poate organizam si noi unul la Arad ,sau la Palic in Serbia,la care speram sa ne onorati cu prezenta.

 3. In schimb,primarul Mazare e tare dom’le ! L-ati auzit unde merge …saracul ? Ce sa facem…la tatzi ni-i greu !

 4. Un lucru frumos ca au participat si cei din Arad! Trebuia sa vi si tu, ai tot promis ca vi in zona. In alti ani era mai multa lume pe apa, vorba d-lui Clipa. Mie imi pare rau ca n-am fost decat putin spectator de pe mal. Probleme cu niste dureri de spate din pacate. Iar dl. Mazare… sa ne traiasca, e un tip cool ! Toate bune si bravo pentru eveniment Lulu !

 5. Ehe,inginere,as fi venit eu la concurs,numai eu stiu cum m-am perpelit ca am ramas acasa,da…ca si tine ,am avut si eu niste probleme cu niste dureri…de cap (nu de spate) cu multitudinea de facturi si chitante la care a trebuit sa le dau de cap si sa termin situatiile ce trebuiau depuse la finante pana pe 25 (pentru ca in viata civila sunt contabil si noi suntem tot timpul cu sabia lui Damocles deasupra capului)

 6. Asa cum nu ti se arata tie sa vii la Alacati sau la Gokceada…ca tot promiti ca vii de nu mai stiu eu cand…nici mie vad ca nu mi se arata sa vin pe litoral…ultima data am fost in 1990…cred ca e facatura!

 7. vreau sa fac un referat despre windsurfing, dar nu am gasit nici un material despre acest sport nou in romania, unde as putea gasi materiale in acest sens?

 8. Dorine >>> e cazul sa iti muti fundul aici la vara , ca sa nu mai vorbesti ” din auzite ” .

  Ingineru >>> tu mai practici ?

  burlui >>> se pare ca ai calcat in ceva si nu stii in ce . Aprofundeaza .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *