Windsurfing pleasure

Iata bucuria celor ce au prins o zi splendida de windsurfing dupa o lunga perioada de asteptare . Pe 15 Mai , la Piccadilly Mamaia , asteptarea unei zile bune de agrement pe plansa , le-a fost rasplatita din plin .
Dan se acomodeaza cu noua lui vela de 11m , juniorul i-l acompaniaza iar Bogdan isi aduce aminte ce a invatat acum 2 ani . Costica se face ca pregateste velele pentru vantul de peste o ora .
Apa calda si satisfactia , imbie la balaceala de final .

6 Comments on “Windsurfing pleasure”

 1. Tumbele de la sfarsit sunt edificatoare si sunt convins de bucuria lor . Dar amaraciunea noastra ca nu suntem acolo nu se vede ?

 2. Ce bine e de voi . Ma mut si eu la Constanta . Poate nu definitiv dar macar in concediu .

 3. Vad ca incet ,incet,Iosif a ajuns vedeta pe la voi pe acolo.Imi place de el ca persevereaza!…Asta poate si pentru faptul ca il bat mult la cap.Lulu, mai stai cu biciul in spatele lui si zi-i sa se lase in harness,ca sa intre si el in planare (ca e incapatanat si nu asculta!…e “leu” ,ce sa-i faci…astia fac numai ce stiu ei si cred ca ei le stiu pe toate)
  …Norocosilor! Iar aveti vant astazi!….Sa profitati de el! …Ca la noi nu e nimic, si nici nu se arata! Tiki, Tiki, Windguru,hare rama!
  BTW, cine va tot filmeaza pe voi? …Nu ne imprumutati si noua cameramanul,sa ne faca si noua filmulete?

 4. Buna interebarea lui Dorin . Cine va filmeaza acolo ? Aveti unul de la nunti sau reporter ?
  Dupa ce ca aveti vant aveti si cameraman bun .

 5. Salut Dorine, cred ca inca nu sint pregatit sa intru in planare. Nu stau destul de bine pe placa. Nu am controlul ei total. Cred ca asta se invata dupa ceva zeci ore de muncit cu vela, si cu dorinta de a plana, nu cind stai cu vela in brate si mergi la plimbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.