Weekend cu surprize

Acest sfarsit de saptamana prelungit din cauza sarbatorii de luni , a fost plin cu de toate . In primul rand cu vant . Cel mai bun vant de la noi (sud) . Soare , cer senin si multi windsurferi . Unii consacrati iar altii aflati la inceput de cariera .
Surprinzator a fost ca i-am observat pe cativa baieti planand pentru prima data . Cand spun asta ,inteleg planaj continuu , controlat si cu picioarele in footstraps .
Andrei, a fost cea mai mare revelatie . La doar 14 ani , dupa 2 ani de vindsurfing deja zboara pe apa . Gabi Grosu Bogdan Caraban si Vladimir , cochetau mai de mult cu planajul dar acum i-am vazut planand complet .

De remarcat faptul ca cei susmentionati au echipament racing . Planse , catarge ,vele si ghiuri profi . Felicitari tuturor pentru efortul fizic si financiar ! Asta inseamna ca nu au precupetit nimic .

In rest … Doru Ioanid  , Lilo Lepadatu , Vali Cacioianu eu si multi alti elevi ne-am bucurat de vantul si soarele ce ornau lacul din Mamaia .

Iata filme din ziua cu cel mai slab vant din cele 4 consecutive .

Mai am de lucru la celelalte filmulete .

2 Comments on “Weekend cu surprize”

 1. Superbe filmari LULU !

  Iti multumesc pe aceasta cale pentru tot ce ai facut pentru noi in weekendul trecut. Cit despre vint … A fost ideal , si de ajuns pentru cit eram de antrenati (mai ales eu).
  Nu cred ca am facut niciodata atitia km pe apa cum am facut in acest weekend prelungit.
  Nu cred ca am facut niciodata atitia km pe apa cum am facut in acest weekend prelungit.
  Sper sa avem cit mai multe zile de acest fel. Oricum vad ca in ultima luna s-a mutat vintul de la Alacati la Mamaia, doar ca bate din sens invers. Cind va porni sa bata acolo din Nord cred ca nu vom mai avea vint pe Ghiol.
  Trebuie sa bata la Alacati din data de 23.07.2012. Avem bilete acolo, dupa care cred ca ne vom muta in Gokceada. Si dupa aceea venim la Mamaia…

 2. Saptamana asta a rupt ghiolul vantul. Sa fie asa si in iunie. Dupa aia ne asteapta turcii, grecii sau croatii. Cu preturile de la Alacati …se se duca cine vrea acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.