Vant ,val , sarituri si alte nebunii .

De 3 zile avem vant pe saturate . Am pus si la borcane pentru zile negre . Duminica si luni , vantul a batut cu 12-15m/sec=6 Bft cu unele rafale de 7Bft ce te culcau pe apa . Crestele valurilor erau spulberate de vant si resacul punea si el cateva probleme . Velele de 3,4-3,5m au fost la mare cautare pe litoralul romanesc . Mai era putin si puteam merge doar cu catargul (numai cei ce au SDM :)) . Noi la Piccadilly nu avem decat vella de 4,5m (cam maricica) . E aceeasi vela cu care invata elevii primii pasi si ma mai joc eu cu ea cand ma plictisesc . Acum am avansat-o la profesionism . Asta se intampla de maxim 2 ori pe an cand avem vant de forta 6 -7 . De asemenea avem o singura plansa mica , J.P. de 104 L si aia de freeride . Ar fi fost buna una de val cu un singur straps pe spate .
Una peste alta …. a fost windsurfing adevarat .
S-au mi se pare mie ?

Iata filmele cu mine , Costica si Olivier la arat pe valuri .

4 Comments on “Vant ,val , sarituri si alte nebunii .”

  1. Nu credeam ca o sa ajung sa fiu complet supravelat cu 4.7 mp!! Ne plingeam de vint si acum am avut de n-am putut duce… in cazul meu a fost 2-0 pentru ghiol!

  2. Ca de obicei la voi e cel mai bine . Am iesit si eu atunci dar m-am chinuit ingrozitor desi nu era atat de tare la noi ,

  3. Aha, acuma stiu eu de ce n-a mai fost vant in Alacati si Gokceada in ultimele 2 zile…ca l-ati furat voi! Din pacate,l-au furat din nou cei din Alacati! Baietii trebuie sa dea o bere sau sa ma mai sponsorizeze sa plec din nou la Alacati, pentru ca se stie ca daca eu plec, incepe sa bata si vantul! Deja ma gandesc in ce data sa ma intorc la Alacati din nou!

Leave a Reply

Your email address will not be published.