Ultimul weekend al sezonului 2011. Sau nu .

Desi a fost ultimul weekend din sezon ai fi zis ca suntem in mijlocul verii . Soare ,vant si windsurferi . Tacamul complet pentru a ne bucura din plin . Data fiind directia vantului (NE) puteam plana doar de la jumatatea lacului pana la malul opus . Una peste alta a fost minunat iar la final ….apus de soare cu gratar in coada . Miam ! Dupa o zi de windsurfing e placut sa stai cu prietenii in jurul unei mese povestind , povestind ,povestind .

Windsurfingul nu e doar un sport ci si un mod de viata .

Distributia : Nicu (Ploiesti) , Nicu (Bucuresti), Liviu (Bucuresti) , Coja(Bucuresti) , Doru cu mine si cu Carla ( Constanta) .
Operator : acelasi
Film turanat pe platourile Academiei de Windsurfing Piccadilly Mamaia

6 Comments on “Ultimul weekend al sezonului 2011. Sau nu .”

 1. Wooouuuuuuuuuuuuu ! Imi vine sa intru in film sa fac si eu o tura .
  La Gokceda mai mergeti ?

 2. A fost o inchidere de sezon foarte reusita (cu toate ca, de, am observat ca nu stii niciodata cand se inchide sezonul :)). Multumim Lulu ca ne-ai gazduit.

  Liviu

 3. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, ce nașpa mai vreau sa fac windsurfing anul asta

 4. E doar un fel de a spune “sfarsit de sezon” . Practic , eu sunt inca acolo pana da frigul . Si ma dau ca doar acum vine vantul . Cine e amator ma poate suna . Am mai pastrat cateva planse si vele de inchiriat .

 5. Sigur nu e terminat sezonul pentru ca se anunta zile calde si cu vant . Eu incerc sa vin de vineri . Oricum te voi suna inainte .
  Pe curand !

Leave a Reply

Your email address will not be published.