Incalecarea ! A venit vantul .

Stand asa … pe malul apei si privind pe net  la prognoza de la Gokceada ,  a pornit un vant ce m-a trezit din amorteala . A sosit dupa o acalmie de o ora . Brusc !

Nici macar nu am avut curaj sa ies imediat crezand ca e ceva de scurta durata . L-am masurat si avea 18-19 miles/h, N-NW . In 5 minute s-au facut valuri de valuri .

Pe cai ! Neavand cai , am luat plansa de 120 L si vela de 9m si uite ce a iesit . Genunchii moi sa te mulezi pe valuri si vitezaaaaaaaaa . Pe centrul lacului vantul batea de te ridica pe sus , dar la capete era slabut . Nu-i bai . Doar 4 windsurferi pe apa . Doru , Olivier , Catalin si cu mine . Cu Costica care a lipsit , am fi fost (sic) cinci . Ne-am zbenguit in voie pana la apusul soarelui .

Acum sunt iar pe malul apei , e acelasi vant ca ieri ( putin mai la est, N-NE )si astept sa iasa Doru sa ne dam impreuna .
Hai pa !

Si Doru

5 Comments on “Incalecarea ! A venit vantul .”

  1. Pe vremuri, cu peste 20 ani in urma, cunosteam un Doru Ioanid windsurfer . Ce-i drept, in Bucuresti pe Herastrau . Lumea windsurferilor fiind destul de mica, ma intreb daca Doru din filmul de aici e unul si acelasi cu Doru Ioanid din Herastrau ??

  2. Da , e Ioanid Teodor . Dar asocierea cu Hereastrau nu cred ca e buna ,el nefiind pe acolo pe apa .

    Doru e din vechea garda de windsurferi si unul din putinii ce au trecut la noul stil de navigatie .

  3. Doru Ioanid pe care-l cunosteam eu facuse IEFS, dar nu vroia sa fie profesor de sport si avea un business pe malul Herastraului chiar in 1990 . S-ar putea sa nu fie acelasi ;-(

Leave a Reply

Your email address will not be published.