Paragliding Tenerife

PARAGLIDING tenerife luluTrebuie sa va spun ca in Tenerife se practica o mare diversivitate de sporturi extreme si neextreme . Ce m-a impresionat in mod deosebit a fost zborul cu parapanta ce e foarte raspandit in zona din cauza curentilor ascensionali ce se formeaza de la ocean spre varfurile stancoase ale muntilor .

PARAGLIDING5
Se poate plana mult timp in jurul varfurilor , dupa care se poate ateriza in mai multe locatii amenajate din Costa Adeje . Cerul e asemanator unui camp cu flori din cauza numarului mare de aripi ce plutesc in toate directiile . Am petrecut 2 zile urmarind mai multe grupuri de zburatori de la lansare pana la aterizare . In tandem sau singuri , tineri sau batrani , cu totii aterizau de fiecare data fericiti .
PARAGLIDING4Microbuze de la mai multe cluburi luau cu asalt inaltimile spre locurile de lansare . Dupa pranz aripile incepeau sa umple cerul . O minunatie !

Eu i-am admirat doar pe cei ce zburau in zona Costa Adeje , localitatile :San Eugenio , Adeje , Caleta , Fanabe , Paraiso . Acest perimetru e considerat a fi cel mai bun pentru zborul cu parapanta din Tenerife desi pe toata insula sunt locuri bune de lansare .

Sper sa va placa si voua .

3 Comments on “Paragliding Tenerife”

  1. Lulu, ar trebui sa incerci si tu un zbor, macar cu dubla,impreuna cu un instructor. Este ceva de vis! O sa-ti placa la nebunie!Nu se compara cu nimic…nici macar cu windsurful!

  2. As incerca si eu asa ceva . Trebuie insa sa am mare incredere in instructor ca sa ma avant cu el in gol .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *