Deschidere  de sezon 2010

Da . Am adus TOATE jucariile la apa . Sunem apti de windsurfing si nu ne vom mai opri pana la sfarsitul toamnei cand plecam in turcia . Pentru ca am avut si vant si soare ne-am si zbenguit putin pe apa . Vantul de 20 noduri , apa….racoroasa , Costica , Gabi si Carla . Daca nu ma credeti , luati de va uitati .
P.S . La hotel Piccadilly toate camerele sunt rezervate de acum o saptamana pentru 1-2 Mai . O sa fie forfota mare in Mamaia de 1 Mai . Defilare de care alegorice , masini de epoca , spectacole NOCTURNE pe plaja ( multe formatii ) si mancare gratis , D.J tari in cluburi si multe altele . Vremea va fi excelenta tot timpul (19-20 grade la umbra ) .
NEBUNIE !

Cand iesi pentru prima data dupa un interval mai lung de timp pe apa , revino la mal dupa 15 minute si fa o pauza de 15 minute . Dupa aceea te poti da o jumatate de ora si iar iei o pauza . Abia la a treia iesire din acea zi  vei fi in conditie fizica aproape  ideala si nu vei mai respira ca un peste pe uscat . In fapt , dupa 3-4 zile de mers vei avea forma fizica normala pentru a sta cat vrei pe apa . Am zis sa stai pe apa ? Aiurea ! Sa zbori pe apa .

4 Comments on “Deschidere  de sezon 2010”

  1. Am inaugurat si noi sezonul de windsurf la Brasov-Moacsa duminca dupa amiaza. Formula si vela de 9. Am planat un pic, abia sa ni se faca pofta de mai mult. Toate bune si un sezon plin!

  2. eu sunt incepator si am o placa muncitoreasca dar pina invat ma dau pe ea . am fost vara trecuta la moacsa si a fost supe vroiam sa merg zilele astea dar nu stiam daca se mai poate la moacsa acuma m-am elucidat . 🙂 deci ne vedem la moacsa 😀 … P.S. vint bun ! si distractia e asigurata 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *