Site icon Scoala de Windsurfing Piccadilly Mamaia

Deschidere  de sezon 2010

Da . Am adus TOATE jucariile la apa . Sunem apti de windsurfing si nu ne vom mai opri pana la sfarsitul toamnei cand plecam in turcia . Pentru ca am avut si vant si soare ne-am si zbenguit putin pe apa . Vantul de 20 noduri , apa….racoroasa , Costica , Gabi si Carla . Daca nu ma credeti , luati de va uitati .
P.S . La hotel Piccadilly toate camerele sunt rezervate de acum o saptamana pentru 1-2 Mai . O sa fie forfota mare in Mamaia de 1 Mai . Defilare de care alegorice , masini de epoca , spectacole NOCTURNE pe plaja ( multe formatii ) si mancare gratis , D.J tari in cluburi si multe altele . Vremea va fi excelenta tot timpul (19-20 grade la umbra ) .
NEBUNIE !

Cand iesi pentru prima data dupa un interval mai lung de timp pe apa , revino la mal dupa 15 minute si fa o pauza de 15 minute . Dupa aceea te poti da o jumatate de ora si iar iei o pauza . Abia la a treia iesire din acea zi  vei fi in conditie fizica aproape  ideala si nu vei mai respira ca un peste pe uscat . In fapt , dupa 3-4 zile de mers vei avea forma fizica normala pentru a sta cat vrei pe apa . Am zis sa stai pe apa ? Aiurea ! Sa zbori pe apa .

Exit mobile version