Bucuria windsurfingului

Citind titlul , te  astepti sa afli acum  cea mai mare bucurie a windsurfingului ? Ceva…. de care numai eu stiam . Nu as vrea sa dezamgesc . Doresc sa descriu aici ansamblul  de satisfactii oferite de windsurfing tuturor in general si mie in special .

Dupa primele ore de deprindere a elementelor de baza , descoperi un teritoriu nou ce iti va fi familiar de acum inainte . Luciul de apa , vantul , soarele si libertatea de a colinda in lung si lat  . Il vei cunoaste , aprecia si respecta . De asta  depinde daca iti va fi prieten sau dusman . Oricum nu ai cum sa nu iubesti natura . Iar ea te va rasplati nemasurat . Zburdand silentios in mijlocul ei , natura  iti va fi recunoscatoare ca ai renuntat la  motor la intalnirea cu ea . Iti va fi cel mai bun si ieftin Psiholog . E si cel mai cunoscut pe mapamond . Garantez . Ti-ai fi inchipuit ca te poti consulta la el oricand doresti ?

Complexitatea windsurfingului  face ca mereu pe parcursul intregii vieti sa nu iti lipseasca satisfactia noului , a  invatarii unei noi miscari . Asemenea unei carti bune la care pe masura  ce citesti  , se adauga noi pagini pe care le vei parcurge  cu nesat .

Despre avantajele fizice nu cred ca trebuie sa mai pomenesc . E de ajuns sa stiti ca TOTI muschii sunt folositi si in consecinta antrenati . Arderile de la toate nivelurile solicita atat plamanii cat si inima . Intreg organismul lucreaza si se fortifica .

Vei cunoaste oameni iubitori ai  acestui sport . Poate altfel fata de cei pe care-i cunosteai . O lume a efortului in aer liber . Alte mijloace de masurare , alt etalon al vietii . Practicarea windsurfingului nu te va aduce in fata , nu te va evidentia in strada , nu va vorbi nimeni de tine la televizor pentru asta . E un sport practicat departe de public , un sport pentru TINE .

Mie windsurfingul imi aduce in plus satisfactia de a impartasi si altora ceea ce ma bucura pe mine . Imi da o satisfactie enorma sa stiu ca pot sa  deschid si altcuiva o usa catre un nou univers . Fac asta cu pasiune si daruire .  Efortul depus in unele zile cu multi cursanti imi e rasplatit seara cand stiu ca de a doua zi noi windsurferi vor fi pe apa simtind binefacerea acestui sport . Imi place ce fac si fac ce imi place . Sunt mandru de asta si spun  o oricui : Windsurfing is life – Life is beautiful ! Incearca si vei vedea culorile vietii !

Eu nu as putea  renunta la windsurfing nicidecum dar : as da toate cunostintele mele azi daca as sti ca de maine  vor fi pe apa , macar tot atat de multi windsurferi cati sunt in Bulgaria .  Si eu sa nu mai stiu NIMIC .  Atata doar ,  sa scriu pe Google :     windsurfing ?

Si sa o iau de la capat .

6 Comments on “Bucuria windsurfingului”

  1. Toti cei de pe apa impartasim aceste senzatii unice. De la prieteni, numai respect!

  2. Felicitari pentru articol……..superba expunerea …cred ca respiri windsurfing…avem multe de invatat de la tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.