Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

Bucuria windsurfingului

Citind titlul , te  astepti sa afli acum  cea mai mare bucurie a windsurfingului ? Ceva…. de care numai eu stiam . Nu as vrea sa dezamgesc . Doresc sa descriu aici ansamblul  de satisfactii oferite de windsurfing tuturor in general si mie in special .

Dupa primele ore de deprindere a elementelor de baza , descoperi un teritoriu nou ce iti va fi familiar de acum inainte . Luciul de apa , vantul , soarele si libertatea de a colinda in lung si lat  . Il vei cunoaste , aprecia si respecta . De asta  depinde daca iti va fi prieten sau dusman . Oricum nu ai cum sa nu iubesti natura . Iar ea te va rasplati nemasurat . Zburdand silentios in mijlocul ei , natura  iti va fi recunoscatoare ca ai renuntat la  motor la intalnirea cu ea . Iti va fi cel mai bun si ieftin Psiholog . E si cel mai cunoscut pe mapamond . Garantez . Ti-ai fi inchipuit ca te poti consulta la el oricand doresti ?

Complexitatea windsurfingului  face ca mereu pe parcursul intregii vieti sa nu iti lipseasca satisfactia noului , a  invatarii unei noi miscari . Asemenea unei carti bune la care pe masura  ce citesti  , se adauga noi pagini pe care le vei parcurge  cu nesat .

Despre avantajele fizice nu cred ca trebuie sa mai pomenesc . E de ajuns sa stiti ca TOTI muschii sunt folositi si in consecinta antrenati . Arderile de la toate nivelurile solicita atat plamanii cat si inima . Intreg organismul lucreaza si se fortifica .

Vei cunoaste oameni iubitori ai  acestui sport . Poate altfel fata de cei pe care-i cunosteai . O lume a efortului in aer liber . Alte mijloace de masurare , alt etalon al vietii . Practicarea windsurfingului nu te va aduce in fata , nu te va evidentia in strada , nu va vorbi nimeni de tine la televizor pentru asta . E un sport practicat departe de public , un sport pentru TINE .

Mie windsurfingul imi aduce in plus satisfactia de a impartasi si altora ceea ce ma bucura pe mine . Imi da o satisfactie enorma sa stiu ca pot sa  deschid si altcuiva o usa catre un nou univers . Fac asta cu pasiune si daruire .  Efortul depus in unele zile cu multi cursanti imi e rasplatit seara cand stiu ca de a doua zi noi windsurferi vor fi pe apa simtind binefacerea acestui sport . Imi place ce fac si fac ce imi place . Sunt mandru de asta si spun  o oricui : Windsurfing is life – Life is beautiful ! Incearca si vei vedea culorile vietii !

Eu nu as putea  renunta la windsurfing nicidecum dar : as da toate cunostintele mele azi daca as sti ca de maine  vor fi pe apa , macar tot atat de multi windsurferi cati sunt in Bulgaria .  Si eu sa nu mai stiu NIMIC .  Atata doar ,  sa scriu pe Google :     windsurfing ?

Si sa o iau de la capat .

Exit mobile version