Stiluri de Windsurfing

Windsurfingul e un sport si o provocare . Depinde de tine pana unde aspiri sa ajungi . Iata deci ,  stilurile de abordat in windsurfing .

FreeRide – , freemove , freerace .Simplu ,distractie , promenada . La nivel de baza , oricine  e un free-rider  pentru ca  navighează pentru distracţie  de a  Windsurfer. Freeriderii se bucura de o plimbare pe lac sau pe o mare linistita .

Racing Formula si Slalom – Provocare , competitie , viteza , abilitate .  Deja se trece de la o simpla distractie la practicarea uni sport . Asta presupune pregatire fizica si marirea abilitatii de manevrare a echipamentului . Ai acum posibilitatea de a te masura cu alti windsurferi . Esti intimidat ? Nu trebuie sa fii . Majoritatea concursurilor sunt “open” dand posibilitatea noilor veniti sa se familiarizeze cu concursul , sa capete experienta si de ce nu , sa se afirme .

Freestyle – Exploziv ,gratios , tehnic . Cea mai noua ramura in sport . Freestylerii largesc mult limitele a ceea ce se poate face pe o plansa de windsurfing , introducand o multime de miscari ce iti iau ochii . Piruete pe plansa , rasuciri si desprinderi ale velei . Pe scurt : altfel de cum se merge normal cu windsurful .  Freesyle este dinamic in practica dar si la privit .

Wawe – Navigare pe val . Artistic , puternic ,periculos . Aici windsurferul se bucura de un teren si o miscare tridimensionala oferita in special de ocean . Provoaca multa adrenalina si impresioneaza . Cei ce practica acest stil sunt foarte avansati .

Mai multe despre stiluri de windsurfing .

Tu alegi !

Leave a Reply

Your email address will not be published.