Pregatiri pentru plecare la Alacati

alacati_04Pentru ca foarte multi windsurferi sunt nerabdatori sa iasa pe apa si ma intreaba cand mergem la Alacati ( Cesme ) , am sa incerc sa punctez cateva repere .
Si eu doresc acelasi lucru ca si voi . Intervalul ideal pentru prima deplasare la Alacati e cuprins intre 15 Aprilie si 15 mai .
www gifffffDe 1 Mai majoritatea dintre noi sarbatorim iesind pe apele noastre zonale sau la Mamaia . Eu unul , sunt dator sa-i astept pe cei ce vin la Piccadilly in acele zile . Oricum Scoala de windsurfing e deschisa din 15 Aprilie .
Daca temperaturile la Alacati sunt ridicate din luna aprilie (25 grade de obicei ) am putea merge dupa 15 . Daca nu , si cred ca mai bine e asa , vom pleca in prima jumatate a lunii Mai , adica din data de 5 ale lunii . Cred eu ca asta ar fi intervalul optim pentru toata lumea ier temperatura apei si aerului va fi asa cum trebuie . Eu personal , dupa 15 mai , trebuie sa particip in Italia la testarea echipamentelor 2011 de la Roberto Ricci .
Pana in acest moment suntem 16 persoane ferm hotarate sa inauguram sezonul in Turcia .

Doritorii ma pot anunta pe mail [email protected] sau tel : 0722.269.166 . Data exacta o stabilim cu minim 10 zile inainte .

Eu am deja bagajul la usa .
windsurfing alacati_17

15 Comments on “Pregatiri pentru plecare la Alacati”

 1. Vreau sa vin si eu . Nu stiu sa merg , dar vreau sa invat . Ti-am dat si mail .
  Cu bine !
  marius

 2. Salutari
  As fi venit si eu dar n-am concediu decat o saptamana inainte de Paste. In schimb sper sa prind ceva zile cu vant, pentru o incalzire de inceput de sezon, la Picadilly. Cat mai e ora de inchiriere anul acesta ?

 3. 90 ron/1 ora…………200/ 3 ore…………..400 / zi >> vezi in MENU > Tarife

 4. Daca merge Lulu cu ,,Senzori seismici” si Dorin cu ,,Antrenoarea” ,o za vedeti citi burlaci o sa mearga si nu conteaza Windsurfingul.

 5. Lulu am o idee:….daca o sa fie o gasca numeroasa, propun sa facem si un concurs a romanilor in Alacati, eu asigur sampania, ce zici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *