Salut de la Alacati !

Mda ! Ca de obicei Alacati nu ne-a dezamagit nici un pic . Windsurfing la el acasa .  Nu a fost vant prea puternic , dar poate a fost mai bine asa . Au fost multi incepatori si lor le-a priit . Au avansat in efectuarea manevrelor de schimbare a directiei , beach start si water start . Am avut si 4 zile cu vant mai tare sa ne racorim in viteza . In rest toate cum le stiti . Localnicii serviabili , mancarea buna , berea Efes excelenta 🙂  . Preturile au cam luat-o razna . Asta din cauza etapei de cupa mondiala ce se tine acolo de cativa ani.

Grupul nostru a fost compus din 13 baieti si 7 fete . Toti iubitori ai windsurfingului .  E pentru prima data de cand merg in turcia si nu ajung de loc la Cesme . Toti au stat toata ziua pe apa si nu au renuntat pentru plimbari turistice in zona .

Cursurile de toamna se tin in fiecare an la Alacati , dupa inchiderea sezonului pe litoralul nostru .

6 Comments on “Salut de la Alacati !”

  1. Lulu, asteptam de cateva zile sa spui ceva despre excursia la Alacati.Imi pare rau ca nu am venit si eu…ca daca nu prea a fost vant…macar pentru fete…

  2. Cel mai mult mi-a placut poza cu masina plina de echipamente… Asta inseamna “gasca de WS”. La Brasov asteptam totusi inca o zi de dat, ca sa incheiem cum se cuvine – chiar daca a venit frigul. Toate bune!

  3. Monser, da’ ai uitat sa trimiti link-ul pt fotografiile facute la Alacati. Pune-le pe transfer.ro.

    Multam,
    Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *