Windsurfing ….cu sofer

double windsurfing mamaiaDa ! Windsurfing cu sofer . Ce nu intelegeti ? Daca nu ai cunostinte de windsurfing nu inseamna ca nu poti sa mergi pe o placa cu vela . Pur si simplu inchiriezi echipamentul cu driver cu tot . La piccadilly Mamaia am deschisa o linie “lowcost” pentru amatorii de “plimbari” pe placa . La urma urmei …poate stii sa mergi dar iti e lene sau ai baut si nu vrei sa fii prins conducand nu ? Sau vrei sa te dai mare ca ai sofer la placa ? Cu sapca :).

8 Comments on “Windsurfing ….cu sofer”

 1. Buna ziua,

  Sunt un “doritor” de invatare a windsurfingului si am vazut ca este posibil sa mergeti de 1 Mai in Alacati (v-am scris si-un mail). Daca mergeti as vrea sa merg si eu. Cand veti sti?

  1. La Alacati mergem in Aprilie , inainte de 1Mai cand facem deschiderea oficiala a sezonului la Piccadilly . Inscrierea se face din martie .

   Nu am primit mail . Pe ce adresa ai scris ?

 2. Oare ce-i spunea domnisoara lui Costica la ureche? …Costica,Costica!… fa lampa mai mica!

 3. Vazand filmuletul, m-am hotarat!….Imi deschid si eu la vara scoala de windsurfing!

 4. Pai, face Cristi,… sau cel putin asa se lauda.Placa de incepatori si-a luat deja,…a zis ca macar mititeii , berea si benzina sa ne iasa gratis cand mergem la balta!…Adica sa-i iasa lui ! Daca o sa aiba eleve de sex feminin, pe alea ma ofer sa le instruiesc eu !….Pe gratis!….adica nu chiar…dau si ele ce pot acolo….eu nu le cer bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.