Site icon Scoala de Windsurfing Piccadilly Mamaia

PRO TV , busu si timpul PROBABIL

busu mincinosulHai ca ma apuca dracii de numa , numa  .  Azi e joi si pentru ca se apropie sfarsitul de saptamana , busu de la nestirile probabile ne-a anuntat ploaie pe litoral . Mai intensa in prima parte a zilei . E ora 9,30 , deci ma aflu fix in mijlocul primei parti a zilei . Ma uit imprejur ….. SOARE . Caut cu disperare pe toate paginile de meteo consacrate . NIMIC ! Soare si 31 de grade (la umbra) .  Prima ploaie e anuntata abia peste 10 zile .

Mai Busu “craci rosii” , nu mai baga spaima in romani de pleaca in pribegie la Nisipuri in Bulgaria . Nu-i asa ca acolo nu ploua si mustele umbla cu halat pe ele in bucatarii ?  A , da  si apa marii e mai uda acolo .

Deci fratilor , nu va mai uitati la PRO TV si mai ales la busu , daca vreti sa aflati vremea probabila pe litoral . Busu asta face cancer daca nu baga o ploaie ici colo . Altfel ….baiat bun .  Proteveul are acoperisul spart si-i ploua permanent . Nu si la bulgari , nuuuuuuuuuuuuu . Desole !

Trebuie sa va spun ca si atunci cand  sunt prevazute ( corect) ploi in Dobrogea , in majoritatea cazurilor nu ajung decat pana la 25 km de malul marii . Daca totusi norii reusesc sa invinga bariera brizei , ploua noaptea sau cateva minute in timpul zilei .

Punem pariu .Te prinzi Busu ?

Exit mobile version