Alte aberatii

Comentariul lui Ion la postul anterior mi-a adus aminte de alte aberatii .

Astea ar trebui adunate in volumul ” Ti-ai dracu de simpatici ”  . Le-am descoperit din 2008 , an in care am si comentat  la locul crimei  . Dar autorul (acelasi se pare ) tine la opinia sa si nu modifica absolut nimic .

cainiEl sustine ca echipamentul de windsurfing  este compus din : vela , schelet , maner , costum  , placa si incaltari ?????!!!!!!!!!!!

http://apa.xtrem.ro/Windsurfing_–d2/Echipament-windsurfing_–d11/Windsurfing-%C3%A2-echipament_–a11.html

Scheletul cui frate  ? al lui Tutankamon sau al  Elodiei ?

skeletonCa sa fim convinsi ca exista un schelet in echipament , ne arata si cum se intretine el . Adica trebuie dat cu ceara . Baaa ma lasi ?

Dar manerul ? Asta cu ce  se intretine ?

deci : unge scheletul ca de nu , e de rau .

Pa ! Fug sa imi  iau si eu maner .

Maner sau clanta ?

7 Comments on “Alte aberatii”

  1. mare e internetul asta si multzi i-au sarit gardul, hahahah, fug si eu sa mai cumpar niste ceara de uns catargu…..damn, it sounds sooooo dirty :)))

  2. Tipul asta o fi vazut si el vreodata un windsurf si s-a grabit sa dea o definitie in necunostinta de cauza.Catargul l-a denumit schelet pentru panza iar boom-ul , maner.In schimb, alifia i-o recomand si eu…da , pentru altceva!

  3. prima data sa i intrebam pe cei de la xtrem.ro ce recomanda ei pentru “reflex” :-)), pun pariu ca habar nu au despre ce e vorba

  4. M-a intrebat unul ieri daca n-am sa-i vand un “par din ala pe care se pune prelata aia” …Tare ,nu?…Noi definitii pentru catarg si vela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *