Vant , val si nebuni la Mamaia . Multi !

windsurfing lulu 16.10.2011 (28)Azi vantul a fost de 5-6 bft din directia N , temperatura 10* (brrrrr !) si nori . Multi si negri . Evident , acest amalgam creeaza supa propice nebunilor . Iaca-sa ! Si cum ati vrea sa le spunem unora ce umbla uzi si dezbracati pe plaja in acest anotimp ?
Am sa le dau numele sa-i stie toata lumea (de parca nu i-ar sti deja ) .
Arthur Boit , Vasile Alexandru , Mircea Gruia , Bogdan Chimisliu , Cristi Mitrofan si Romica (din Pitesti ) . Acum stiti de cine sa va feriti .
Eu am cam stat ceva pe langa ei , dar maine merg la un control amanuntit . La contagioase .

Hai sa-i vedem cum bantuie dezlegati pe valurile din dreptul plajei la H2O Mamaia – Romania .

6 Comments on “Vant , val si nebuni la Mamaia . Multi !”

 1. Excelent, si sa sti ca nu atzi fost singuri, si la noi a fost un weekend cu vant la 20-30 knots; sambata cu ploaie si nori, dar vorba ta, cui i pasa cand oricum esti cu neoprenul pe tine si in apa. Acum am de sortat intre cele 1000 de poze pe care le-a facut consoarta mea in cele doua zile.

 2. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sinteti de admirat! Celor mai multi le este frica sa stea pe plaja de nisip pe un vint ca acesta. Bravo voua! Ca sa nu mai spun la ce temperatura s-a intimplat aceasta lectie de windsurfing. Inca o data toata admiratia!

 3. Admiratia , aplauzele , laudele si alea ,alea la Arthur .
  Sponsorizarile la mine . 🙂
  Am zis !

 4. Ups ! Pestele si berea la Mircea .

  Alex e modest . Se multumeste cu orezul . Nu-i asa ?

  Daca-i fiert e si mai bine .

 5. O mica nota ref la vant. A fost mai tot timpul peste 30 noduri, cu rafale de 8 bft. Am avut ustensilul montat la locul faptei 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *