Vant de 6 Bft

vlcsnap-2012-08-03-13h10m15s167Luni , vantul a suflat cu 50 – 65 km/h din directia Nord la Mamaia . Pentru prima data anul acesta , m-am dat cu o vela de 4,7 m . In fapt am folosit aceeasi vela impreuna cu Costica . El o punea pe o plansa de val de 76 litri si eu pe una freeryde de 115 litri . Previziunile meteo indicau vant puternic toata saptamana . A fost vant dar nu atat de puternic ca si in prima zi . Noi ne-am bucurat de ceea ce am primit si suntem multumiti .

6 Comments on “Vant de 6 Bft”

  1. Frumoasa zi .
    Si iata ca luna iulie se incheie asa cum ne place – cu vant destul de bun.
    Salutari complexe Lulu !

  2. Si noi ne-am dat la Moacsa, Brasov, luni 23.07 cu vela de 6.0. Se intampla o data sau de doua ori pe an. In rest vele mari. Zilele astea vad ca iarasi intra ceva vanturi pe litoral. Poate ajung si pe la noi ceva “firisoare”.

  3. Nu prea putem sta la” pinda ” Lulu ca tine care in 5 minute esti pe apa la orice adiere. La noi, sau in special la mine imi ia 1/2 zile deplasrea pina la locatie si armarea echipamentului. Deci acea zi e programata chiar si pentru 1 ora de dat.Noi ne uitam de 2-3 ori pe toate site-urile de vint inainte sa luam o decizie de a pleca o zi la “surfilat”

  4. Buna ideea cu …”panda”. Azi 02.08 mi-a iesit si mie. In unele cazuri e mai buna decat consultarea prognozei pe net. Dintr-o iesire pe apa la o mica plimbare la inceput, ziua s-a transformat apoi intr-una excelenta de planat, cu vant care a pus ceva probleme la un moment dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *