Prima zi de windsurfing pe uscat

Azi a fost o zi ploiaoasa si cu vant . Ne-am dat pe apa si apoi ca sa ne incalzim am dat si o tura pe uscat .Am achizitionat zilele astea o placa FLEXBOARDZ de la Andrei si azi a venit timpul testarii . Am pierdut ceva timp cu cautatul unei parcari cu vant . Cand in sfarsit am gasit-o …….dupa 15 minute ne-a dat afara primul ministru al stabilimentului . Portarul de la Metro ! Persoana importanta si mai ales deranjata crunt de activitatea noastra , altfel destul de pasnica . In nemernicia noastra , zgariam aerul de la Metro . Cand mi-a venit si mie randul STOP riding . MoOaaaaauuuu ! Security . Te pui contra vantului , mai ales la windsurfing ? Asta e !

12 Comments on “Prima zi de windsurfing pe uscat”

 1. Sa stii Lulu ca e o idee buna, numai pentru incepatori ca mine e necesar de avut si ecipament pentru jenunchi si coate, si e o problema cu terenul,,,,,,,,,,-in rest totul e OK.

  1. Echipamentul de protectie cred ca e obligatoriu pentru oricine . Mai ales pentru avansati . Ei o iau mai rau decat toti . 🙂 Deci ! Genunchiere , cotiere , casca . Toate se gasesc si la Metro .

 2. Baieti, vad ca va pregatiti intens pt sezonul rece,dar windsurfing-ul este totusi un sport ce se practica pe apa.Baiul mare e ca vine iarna care e lunga si urata! Tocmai de aceea eu ma pregatesc serios de un windsurfing session pt luna noiembrie in tarile calde (Egipt-Soma Bay) ,cine vrea sa vina este binevenit.Vreau sa stau 2 saptamani sa-mi mai incarc bateriile cu windsurfing-energy.Preturile sunt mai mici ca la Alacati!

 3. Super tare, jucaria! Pe unde se gaseste o asemenea scula? Felicitari voua pe 4 roti!

 4. Cred s-a gandit la binele vostru …
  Daca exersati inca vreo 2 ore, urma sa iesiti pe DN sa va intreceti cu masinile.
  In rest foarte tare. Trebuie doar sa gasiti locul.

 5. Imi dai, te rog, contactul lui Andrei? M-ar interesa o jucarie de genul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *