PICCA – DILLY Windsurfers Paradise

Zilele acestea am avut vant de forta 5 , 6 , 7  condimentat cu rafale ( acum 2 zile cu ploaie ).   Uf ! Uf ! Hai ca v-am lovit unde va doare . Scuze ! Asa…….. ca sa va scoateti , am sa va anunt ca am rupt un catarg si un ghiu .  De carboooooooooon !!! Mai am putin si raman fara flotila in ritmul asta .  Asa patiti daca bantuiti supravelati pe ape  . V-am spus doar ! Dar voi nu ! Batman ..batman …   Las  ca va cunosc eu pe voi astia , cu vant in freza  . Sunteti dilly . Dar rau , nu asa . Seara va culcati cu gandul la prognoza de pe windguru si dimineata va repeziti la fereastra sa vedeti daca se adevereste  . Sa mori tu ca nu-i asa ? Sau nu , mai bine sa te lase vantul….cand esti pe partea ailalta . A baltii .

Am sa pun un filmulet de acum o saptamana ( asta-l aveam in frigider na  !)  Balaceala pe…….. nevant .  Din care cauza si manivelez cu sarg la vela  .
Am  si cu vantul de care va spuneam . Da ! Dar nu-l dau . Inca .

Hai ! ca am treaba .  Cum cu ce ?  Cu dormitul , ca maine … iar e vaaaaaaaaant . Na ca acum  deja maine e poaimaine , deoarece   de o ora…. s-a facut maine . Mai sa fie !
Bye !

<p>DSC_0442</p>

<p>DSC_0455a</p>

<p>DSC_0452a</p>

<p>DSC_0453</p>

<p>DSC_0456a</p>

<p>DSC_0454a</p>

<p>P1010563</p>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *