Iar vant soare si veselie .

lulu constanta mamaia_10micaCa in fiecare zi din ultimele 30 , am avaut vant . Azi a fost un vant slabut( 4bft-16 Knot- 29km/h ) . Ce conteaza ? Important e ca avem cu ce ne propulsa . Pentru elevi a fost perfect , iar pentru mine daca inreu in planaj e bine . M-am dat cu 12m si plansa formula , Doru cred ca 9m si formula . Ceilalti baieti cu 8-9m .

si elevii

7 Comments on “Iar vant soare si veselie .”

  1. Tot marti am fugit si eu de la munca si am prins o dupa amiaza splendida la Moacsa. Vela de 8.1. si Formula, prietenii mei de 7.5. Am inaugurat si noi sezonul la Brasov pe 12.05 in sfarsit. Vela de 6.0, mai rar pe la noi asa vantoasa. Sunt calare pe prognozele de vant in fiecare zi, dar si pe programul … de la munca. Iesirile abia mi-au atatat pofta de dat. Ihuuuuuu!

  2. Noua nu ne e frica de munca grea,pentru ca stim sa ne ferim de ea!…Ba putem chiar sa dormim langa ea!…Cand vine vorba de windsurf…

  3. Azi , iar am comis-o . Am avut vant de forta 5 , din directia W si am alergat de ne-au sarit capacelele . Am film si o sa-l pun intr-un articolas .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *