Azi n-am . poate maine .

echilibruVant de planaj , ioc (nada , niente , nothing  , canci ) . Dar dupa cum bine stiti , cand nu am ce face (ca nu e vant adica ) ,  dansez cu vela sa nu oxidez . Nu stiu parerea ei dar mie-mi place .  Si asta doar asa ,  ca doream sa va spun si n-aveam ce ,  pen”ca  nu facusem ce aveam a va spune .  Acum am ce sa bat in tastatura .

Deci….da , asta e  ! O fi bine , o fi rau ?

15 Comments on “Azi n-am . poate maine .”

 1. Ce sa zici si tu . De parca nu am avea pofta .
  Oricum , daca am o balta , un fuior de vant si mai respir (inca) ma simt bine . Cine vrea sa fie trist , nu are decat .

 2. hai noroc !
  Dorine ce vela si placa avea domnul din clipul tau? Sulfa vantul ceva acolo ! Am vazut ca ridica vela din apa fara prea mare efort. Despre ferry-ul spre Turcia nu se mai aude nimic. Doar suntem in Romania se vorbeste mult si se face putin.

 3. Eheeeeeeeeeeee ! Ce as mai vrea eu sa ma dau asa . Se vede ca nu te plictisesti pe acolo .

 4. Lulu, dau o bere, da’ vorbeste cu cine trebuie sa-i dea drumu la robinetu’ cu vant saptamana viitoare, ca daca tot bat 1000 mile cu tot calabalacul pe masina , macar sa zbor si eu un pic pe lacul vostru.

 5. Da am zis ca vin dar n-am putut sa-mi iau liber de la munca. In schimb toata luna august sunt in concediu. Sa inteleg ca in sfarsit vi si la mare ? Nu stiu ce fac in concediu, am cam ramas fara bani.

 6. Inginere,la mare (la noi) nu cred ca vin,e prea departe, dar mai m-as duce o tura la Alacati sau Gokceada, numai sa termin cu bilanturile (contabile).Daca vrei, putem merge impreuna, sa mai impartim cheltuielile de transport. Ar fi bine daca am vorbi la telefon, sa nu umplem spatiul aici.

 7. Fara bani am ramas si eu…noroc ca mai am un ciorap pe undeva prin casa ,in care mai am ceva …da nu stiu unde l-am pus!

 8. Dorine , am si eu o intrebare . Numai pentru atat bati tu drumul pana la Alacati ? Sau mai faci si alte chestii pe care le tii secrete ?

 9. Lulu, asa fain merge placa ta de formula de 175 litri ,ca n-as schimba-o nici pe 3 femei! Am redescoperit-o recent, (in ultimul timp m-am dat cu modelele mai noi F2 FX-Z si Exocet Warp) dar sa stii ca asta a ta le bate pe celelalte! Nu stiu, poate este o parere subiectiva,dar modelele mai vechi parca merg mai bine. Am incercat si AHD-ul recent luat , merge beton si ala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *