Iar e vant in Paradis

Da ! Trebuie sa v-o zic eu pana nu va spun altii . Dupa cateva zile de pauza , vantul a revenit la Piccadilly Windsurfers Paradise -Mamaia . Doua zile identice . Dimineata , vant de 3-4 bft , iar dupa amiaza 5bft.   Asadar ne facem mai intai incalzirea pe planse formula , dupa care trecem la slalom in a doua parte a zilei . Soare din belsug , bland si matasos ( ca de toamna ). Si calarim pe vant………….. Costica nu a fost . Cum care Costica ?  Ala de spune ca se da tare….si eu ca nu . A preferat sa se insoare putin in ziua asta cu vant . Ma rog ! Fiecare cu gustul lui . La fel a facut si acum o luna cand era vant . A incercat sa traga brazda cu motorul pe pista lui  Sechelariu de la Bacau , de a stat o luna pe bara cu o manuta imobilizata . Dovada sta casca lui julita de zici ca a tinut-o in betoniera . O poarta Iubi acum . Iubi e “fosta ” prietena a lui Costica , actuala sotie . Mare chestie si cu castile astea . Vai de mansarda lui de n-o avea . Ha !  Acum…. si la surf merge cu casca .

<p>costica</p>

<p>costica2</p>

Eu iti urez : Casa de piatra Costica !  Si vant in vele . ( Na ! ca la motociclisti nu stiu cum se spune )

Si Ciprian s-a cam insurat sambata asta . Tot inainte !

Iac-asa !

4 Comments on “Iar e vant in Paradis”

  1. O seara buna Lulu!
    Frumoase instantanee, ne aduc aminte de vara asta frumosa. Azi luni toata lumea a fost cam deprimata…in ton cu vremea . Poate prindem zile bune si in septembrie sa ne mai dam pana pleci! Te mai gasim tot acolo la club ?

  2. windguru e pervers . La free da diagrama intarziata cu 24-48 ore . Cea adevarata trebuie platita . Cama asa sta treaba cu windguru .

  3. scoala e deschisa pana la sfarsitul lunii septembrie . Doar nu am sa plec tocmai acum cand vine vantul adevarat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *