Fetele pe primul loc

ioana ,adela,cristina la windsurfingAcest sfarsit de saptamana a fost o revelatie pentru mine . Nu mai putin de 6 fete au invatat primi pasi in windsurfing . Le felicit pe toate pentru ca au ales sa munceasca pe apa in loc sa lancezeasca pe un prosop la soare .

Au pierdut poate , doua zile de plaja dar au invatat ceva nou ce vor sti toata viata . De acum inainte cand vor merge in vacantele de vara vor putea merge la centrele de windsurfing din Spania ,G recia ,Turcia , Egipt , Croatia , etc . Sa le urmarim pe Oana , Ioana , Cristina si Adela pe parcursul primelor 3 ore de windsurfing .

fete la windsurfing

19 Comments on “Fetele pe primul loc”

 1. In primul rand bravo, se face treaba buna la Picadili ! Mai rara vezi fete pe placa.
  Frumos Dorin, ce viteza ai ! De cat e placa si vela? Ce hoteluri mai ieftine sunt pe acolo?

 2. Am dat pe windfinder gockceada. Mi se ridica parul pe spate 🙂 25 knots o saptamana la rand. Trebuie sa-mi fac pasaportul, sa iau salariul.

 3. Eu vreau sa vin joia urmatoare in Mamaia si daca se poate as incepe de atunci cursurile la scoala dumveavoastra .

 4. Gataaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Azi am invatat . Am mers singur 2 ore . Maine merg iar . E super,super,supeeeeeeeeeeeeeeeeer !!! Lulu esti tare , tare . Vreau sa pot sa fac si eu ca tine . Poate ca in mai multi ani , asa cum ai spus .

 5. Nea Dorine, tu ai putea sa castigi ceva bani din reclamele care le faci spoturilor de surf. Sa te plateasca patronii de centre! Esti un adevarat ghid turistic. 🙂

 6. Asa ma gandeam si eu , nene Barbule ! Ce sa-i faci…”functia” ma obliga !
  Daca nu eu…atunci cine !?

 7. Lulu , te-am vazut azi cand a venit furtuna . Veneai ca o vijelie spre mal si ai intors in viteza tocmai cand credeam ca te lovesti de beton . Ne-ai lasat cu gura cascata . Asa cred ca arata windsurfingul de inalta clasa .

 8. Cand toti fugeau din apa tu ai intrat si ai facut spectacol . Cred ca te-a filmat Maria .Cool !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *