Cristi si Nicu Windsurfing Formula

Cristi , windsurfing piccadilly Mamaia Ha ! Am gasit in arhiva mea de filme neprocesate de asta vara ceva ce va va provoca nostalgie . Cristi si Nicu bucurandu-se de o zi superba de windsurfing la Scoala de windsurfing Piccadilly Mamaia. Nicu era la prima lui zi de planaj cu amandoua piciorele in strapsuri , la numai un an de cand a absolvit cursul de initiere al Academiei de windsurfing Piccadilly . El era beat de fericire , eu mandru de el .Oricum e cel mai bucuros om cand se urca pe plansa . Cristi in schimb se urca pe catarg de fericire . Mai avea putin si ajungea in varf .

2 Comments on “Cristi si Nicu Windsurfing Formula”

  1. Salut Lulu. Iti multumesc pentru filmare. Acolo eram ca o pasare care a invatat sa zboare, care mai are si ceva mici aterizari nereusite…. , dar care vrea cu orice pret sa poata zbura. In vara asta mi-am atins ce mi-am propus, asta si multumita prietenilor ce m-au indrumat si aratat calea. Sa vedem care imi va fi targhetul anul viitor…
    Va multumesc tuturor !

  2. Splendid! Frumoasa senzatia de a plana cu Formula, nu? Parca stai comod intr-un fotoliu in imponderabilitate … si zbori deasupra apei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *