17 Octombrie de aur

nou luluO zi de vara in cea de-a doua parte  a lunii Octombrie . La umbra 22 grade iar la soare 25-26 , nici urma de nor si vant de 52-55Km/k din W-NW .  O zi de aur pentru iubitorii windsurfingului .  In filmul de mai jos aveti imagini de astazi din Mamaia . Ca de obicei Doru vazut pe apa , e un pustan de 22 ani . Zboara ca o naluca pe deasupra valurilor  . Ma asteptam sa vad mai multi windsurferi pe apa azi . Adevarul e ca ar fi venit mai multi , dar se udau pe pene .
Daniel Iftimie a tras din greu 4 ore sa puna picioarele in strapsuri . Vrea sa invete tot pana la iarna . Toata admiratia  pentru efortul lui  !

 

Se pare ca toata saptamana asta ne vom bucura de zile bune de windsurfing . Sa fie .

Bafta si voua !

9 Comments on “17 Octombrie de aur”

 1. Lulu, neaparat trebuie sa faci forumul inapoi cum a fost.
  This site it’s dying man, IT”S DYING!!!
  Dar avem nevoie de el, mai ales ca vine iarna.

 2. Ar fi fost mai multi cu siguranta daca n-ar fi picat in cursul saptamanii. Unii mai trebuie sa si munceste :). Din pacate a fost ultima zi cu temperaturi de vara din anul asta, ca vant avem destul aici. Septembrie si octombrie ne-au uns pe suflet cu vremea buna si vant.
  Is dying… pentru ca forum inseamna, discutii (intrebari si raspunsuri) si intr-adevar lumea nu prea mai discuta pe site de la o vreme. Altfel se cheama monolog. In trecut era animatie mai multa. Dar …si pasarea Phoenix s-a ridicat din cenusa 🙂

 3. Pai despre asta vorbeam. Nu stiu de ce nu mai posteaza lumea, totusi se pare ca formatul asta nu e chiar potrivit. Nu vezi ca si putinele interventii se fac aici si nu pe forum?
  Scuze cu timpul lipsa nu prea se accepta, dureaza 1 minut sa-ti dai o parere.
  In trecut erau (chiar eu am avut) o gramada de posturi cu zeci de replyuri.
  Nu cred ca a scazut asa brusc interesul, si fiindca lipsa de interactivitate coincide cu disparitia forumului vechi, concluzia ar fi ca noul format are ceva nepotrivit si trebuie remediat.
  Pe de alta parte asa toamna de c…at pe romaneste n-am avut de mult (pe-aici), cred ca au fost doar cateva zile si din alea majoritatea trase de par. Sincer va invidiez, imi vine sa va fac o vizita, desi din Timisoara pana acolo e ceva de mers. Mai pun un pic si ajung la Gockeada.
  Se mai poate caza in Mamaia?

 4. Cazarea nu-i o problema, gasesti, vant este, dar apa s-a racit si soarele e cam zgarcit. Week-endul asta s-a dat lumea pe aici, chiar si kiteri pe mare unde apa e mai rece. Vantul a rupt ! Eu unul am pus placa in “cui”. Tinem legatura, la anul te asteptam sa ne cunoastem. De dat sunt sigur ca unii se vor mai da in continuare, sunt mult mai experimentati.
  Toate bune

 5. Pai eu m-am dat si de Craciun. Am drysuit, dar parca nu-s pregatit inca sa indur temperaturi polare.
  Aici in weekend in sfarsit se pare ca va bate, dar … 5 grade si ..cireasa de pe tort ,, ploaie.
  Nici chiar asa. Totusi la voi inca e decent, chiar daca nu e .. ca vara. Insa de pus placa in cui, nici vorba, am ramas de la ultima iesire cu ceva treaba neterminata, am experimentat vela de 10 mp cu placa de formula pe vant de peste 40 km/h cu fina ceva mai mica si a fost ..traznet. Din pacate nu a durat mult vijelia, asa ca trebuie aprofundata experienta prin repetari succesive. (cat mai multe si dese)

 6. Ha , ha ! Nici nu a plecat bine vara si ati devenit nostalgici . Va mananca pixul . 🙂
  Nici o problema , acum o sa avem timp de discutii . Aici sau pe forum , nu conteaza .

  Pe la noi inca mai e cald, vant si mai iesim . Eu mai putin . Cred ca am probleme cu proteza . Mari . Azi merg la doctorul care m-a operat . Sper sa ma mai pot da un pic .

 7. Ar fi bine daca m-ar deranja o biata proteza dentara . Eu insa am proteza totala de sold .

 8. Mi-am dat seama, desi cuvantul asta te duce intr-o sigura directie. faceam si eu haz de necaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *