Freestyle windsurfing la Piccadilly Mamaia

Pai … daca tot nu a venit vantul promis de Windguru si Windfinder (mari puslamale , abia 3bft amarati in loc de 4 ) m-am jucat si eu putin . Scuza-mi costumatia de cardinal , nu aveam alt costum uscat na !Si nici tiara nu am avut la mine . Sper ca nu te deranjeaza prea mult si vei urmari filmul pana la final . Cazaturile si loviturile incasate… n-ai sa le vezi . Cu astea voi face candva un film serial . Am sa iti arat doar partea frumoasa , poate incerci si tu .Ca doar nu iesi pe apa doar pentru a scoate plansa la plimbare fara sa te uzi pe pene . La Piccadilly o putem face impreuna .Tot windsurfing se numeste . Joi poate vin si baietii din Bucuresti sa ne dam , asa cum m-au amentintat din vreme . Am tuns gazonul , am facut loc in magazie , mi-am taiat si unghiile….Se aude pana acolo ?


Cand pornesti pe drumul freestyle ai grija la picioare , brate si ce mai ai cu tine . Te umpli de lovitui , echimoze & co.
Oricum , fi relaxat si incearca tot ce iti trece prin cap sau ai vazut la altii . Persevereaza , in ciuda cazaturilor si a loviturilor . Foloseste la inceput un echipament pe care esti dispus sa-l strici de la prima incercare .
Daca vrei sa eviti toate aceste neajunsuri , te astept la SCOALA unde drumul ” e batut ” deja .

One Comment on “Freestyle windsurfing la Piccadilly Mamaia”

  1. Acum am gasit blogul, interesant articolul, ma bucur sa vad si alte subiecte decat cele cu care suntem obisnuiti in fiecare zi prin mass-media. Succesuri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *