Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

Freestyle windsurfing la Piccadilly Mamaia

Pai … daca tot nu a venit vantul promis de Windguru si Windfinder (mari puslamale , abia 3bft amarati in loc de 4 ) m-am jucat si eu putin . Scuza-mi costumatia de cardinal , nu aveam alt costum uscat na !Si nici tiara nu am avut la mine . Sper ca nu te deranjeaza prea mult si vei urmari filmul pana la final . Cazaturile si loviturile incasate… n-ai sa le vezi . Cu astea voi face candva un film serial . Am sa iti arat doar partea frumoasa , poate incerci si tu .Ca doar nu iesi pe apa doar pentru a scoate plansa la plimbare fara sa te uzi pe pene . La Piccadilly o putem face impreuna .Tot windsurfing se numeste . Joi poate vin si baietii din Bucuresti sa ne dam , asa cum m-au amentintat din vreme . Am tuns gazonul , am facut loc in magazie , mi-am taiat si unghiile….Se aude pana acolo ?


Cand pornesti pe drumul freestyle ai grija la picioare , brate si ce mai ai cu tine . Te umpli de lovitui , echimoze & co.
Oricum , fi relaxat si incearca tot ce iti trece prin cap sau ai vazut la altii . Persevereaza , in ciuda cazaturilor si a loviturilor . Foloseste la inceput un echipament pe care esti dispus sa-l strici de la prima incercare .
Daca vrei sa eviti toate aceste neajunsuri , te astept la SCOALA unde drumul ” e batut ” deja .

Exit mobile version