Salut de la Alacati !

Mda ! Ca de obicei Alacati nu ne-a dezamagit nici un pic . Windsurfing la el acasa .  Nu a fost vant prea puternic , dar poate a fost mai bine asa . Au fost multi incepatori si lor le-a priit . Au avansat in efectuarea manevrelor de schimbare a directiei , beach start si water start . Am avut si 4 zile cu vant mai tare sa ne racorim in viteza . In rest toate cum le stiti . Localnicii serviabili , mancarea buna , berea Efes excelenta 🙂  . Preturile au cam luat-o razna . Asta din cauza etapei de cupa mondiala ce se tine acolo de cativa ani.

Grupul nostru a fost compus din 13 baieti si 7 fete . Toti iubitori ai windsurfingului .  E pentru prima data de cand merg in turcia si nu ajung de loc la Cesme . Toti au stat toata ziua pe apa si nu au renuntat pentru plimbari turistice in zona .

Cursurile de toamna se tin in fiecare an la Alacati , dupa inchiderea sezonului pe litoralul nostru .

6 thoughts on “Salut de la Alacati !

  1. dorinsandici says:

    Lulu, asteptam de cateva zile sa spui ceva despre excursia la Alacati.Imi pare rau ca nu am venit si eu…ca daca nu prea a fost vant…macar pentru fete…

  2. Ciprian says:

    Cel mai mult mi-a placut poza cu masina plina de echipamente… Asta inseamna “gasca de WS”. La Brasov asteptam totusi inca o zi de dat, ca sa incheiem cum se cuvine – chiar daca a venit frigul. Toate bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *