Unde gasesti echipament second hand

Vei gasi aici furnizorii de echipament folosit  pentru windsurfing .

In mod normal , la o cautare pe Google gasesti o multime de adrese ale unor magazine ce vand echipament folosit . Desigur e mai iefin decat cel nou . Eu recomand insa cateva forumuri de windsurferi unde gasesti tot ce trebuie la un pret foarte bun . Daca urmaresti periodic aceste adrese , poti achizitiona echipament de ultima generatie , folosit de cateva ori , la un pret excelent . De ce ? Pentru ca pe aceste forumuri sunt sportivi sponsorizati cu echipanent de cateva ori pe an , sau cel putin o data . Acestia vand echipamentul pentru ca au deja altceva.

Inainte de a cumpara ceva , consulta aceasta pagina . Sau ma poti contacta direct pe mail sau telefon .

1) Windsurfing Arena Romania de windsurfing . Aici discuta despre echipament windsurferii din Romania https://www.facebook.com/groups/152209224912721/

2) Bursa de apa de windsurfing . Aici vand echipament windsurferii din Romania https://www.facebook.com/groups/366735456824180/

5) Mai nou poti sa cauti pe Facebook grupuri de vanzari echipament de windsurfing . Aici cele mai bune sunt grupurile din Italia unde gasesti echipament la pret bun .  Mercatio Windsurf 

10 Comments on “Unde gasesti echipament second hand

  1. Salut,
    Mi-a adus un amic din Germania o placa de 128 litri. Cum eu sunt incepator si am aproape 100 kg, pe balta placa se scufunda sub mine. Crezi ca ma poti ajuta sa o schimb cu una mai mare?
    Multumesc.

  2. Buna ziua! Am si eu de vanzare un windsurf maca Ostermann. A fost achizitionat cu mai multi ani in urma, insa nefiind folositi niciodata, am decis sa-l vand pentru a nu mai ocupa spatiu:) Ar fi cineva interesat?

  3. ma intereseaza o vela de windsurfing ,nu vreau o vela de furtuna ,o vela cu mai multi metri ,nu ma prea pricep la ele .0766644532 .

  4. Salutare ,as fi interesat de un echipament complet ,ieftin ,vreau sa incerc sportul(kitesurfing) ,sa vad daca ma pot descurca tin sa precizez ca am 105 kg , 1,86 inaltime ti-as fi recunoscator daca mi- ai da ceva sfaturi in legatura cu tot ce inseamna ehipament ,dimensiuni am vazut in commenturile de mai sus ceva cu litraje si sunt rau in ceata ,orice sfat e bine venit.Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.