Wing ADX Naish

 

        Wing-surfer Aero-Dynamic-Xperience       Aripa Wing-Surfer ADX este punctul culminant a cinci ani de cercetare și dezvoltare a cunoscutului brand Naish, rezultând o aripă care se adresează tuturor nivelurilor de calificare și stilurilor de călărie. Echilibrul perfect între anvergura aripilor, lungimea barei, adâncimea pescajului și diedrul fac din ADX o

aripă revoluționară în gama noastră de produse. Copertina de înaltă tensiune, combinată cu profilul aripii de mică adâncime, oferă putere la cerere. Lift rapid si manevrabilitate .Acest profil de design produce o funcționalitate incredibilă de ridicare și deplasare, ridicând cu ușurință chiar și cicliștii grei pe folie și menținând puterea echilibrată în mod constant odată ce merge. Construcția T-Bone ușoară, dar oferă rigiditate și rezistență în centrul aripii, permițând în același timp vârfurilor aripilor să se răsucească corect. Copertina 50D Nano ripstop este cu întindere redusă și rezistentă la rupere, asigurând că ADX poate face față chiar și celor mai intense condiții. ADX pune putere acolo unde ai nevoie, rămânând ușor. Rezultatul este o aripă care se ridică la înălțimea numelui său, Wing-surfer Aero-Dynamic-Xperience, o aripă de care vă veți bucura sesiune după sesiune.

DIMENSIUNI: 2.0 | 2,5 | 3,0 | 3,5 | 4,0 | 4,5 | 5,0 | 5,5 | 6,0 | 7.0

 

One Comment on “Wing ADX Naish”

  1. Stiu ca brandul Naish este recunoscut pentru produsele sale de inalta calitate si cu ADX-ul nu fac exceptie. Aripa Wing-Surfer ADX este rezultatul a cinci ani de cercetare si dezvoltare si se adreseaza tuturor nivelurilor de calificare si stilurilor de calarie. Sunt impresionat de echilibrul perfect dintre anvergura aripilor, lungimea barei, adancimea pescajului si diedrul – toate acestea fac din ADX o aripa revolutionara. De la puterea pe care o ofera la cerere la lift-ul rapid si manevrabilitatea excelenta, ADX este cu adevarat o alegere excelenta pentru orice iubitor de sporturi nautice. Ma bucur ca ADX este disponibil intr-o gama larga de dimensiuni, astfel incat sa fie potrivit pentru orice nevoie si preferinta. Constructia T-Bone usoara, dar rezistenta, si copertina de 50D Nano ripstop fac din ADX o aripa puternica si rezistenta la orice conditii. Cu ADX poti fi sigur ca vei avea parte de o experienta de calarie extraordinara, sesiune dupa sesiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *