Neoprenul gros

This image has an empty alt attribute; its file name is prolimit-mercury-nature-prene-20160919143606dpic2-80x80.jpg

Nu am mai cuparat neopren gros de 10 ani si nici nu credeam ca am sa mai iau din trei motive . In primul rand pentru ca am 3 bucati bune . In al doilea rand pentru ca ma imbrac greu cu ele si sunt gata obosit inainte de a iesi pe apa . Ultimul motiv era ca nu puteam respira usor din cauza ca un costum gros iti micsora capacitatea toracica . Deci pusesem punct capitolului asta . Toamna trecuta am pipait un costum de generatie noua cumparat de un prieten si apoi l-am incercat . Surpriza de proportii . L-am imbracat ca pe un combinezon lejer de bumbac . Nu mai vorbesc de faptul ca puteam sa respir usor in el . Evident , s-au schimbat materialele din care sunt facute . Mult mai flezibile si mai usoare . Costumul meu de acum 10 ani era de 5mm , cauciucat pe piept si spate iar cel ce l-am cumparat acum are 6mm , vulcanizat doar la cusaturi si e pufulet . SUNT FERICIT de cate ori ma imbrac in el . Am luat si o pereche de cizmulite de 6 mm , cu aceeasi captusala ca si costumul . Se incalta la fel de usor ca o pereche de ciorapi largi de lana , pentru ca se desfac pe lateral . SUPERBI .

Prolimit Mercury Freezip 6/4 FTM Wetsuit
Predator 5-6mm

Sfatul meu e sa va luati costum pentru vreme rece de 6 mm fara cauciuc pe piept si spate . Nu conteaza fabricantul , toti le fac in acelasi loc , cu aceleasi materiale si furnituri . Eu am luat Prolimit si sunt extraordinar de fericit .

Un costum bun , mareste sezonul cu fix lunile pe care nu le foloseai pana acum . Poate decembrie si ianuarie nu , dar octombrie , februarie , martie , aprilie si mai sunt luni castigate . Ce e forte important la perioada asta ? Vantul mai puternic si mai mult decat vara .

Pe mine m-a costat 1600 lei tot setul de la importatorul Prolimit
windsurf.ro . Merita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *