Cum atragi copilul spre windsurfing

Esti windsurfer ? Ai copil ? Ai vrea sa-l initiezi ? Iata aici cateva recomandari pentru a-i mari interesul pentru acest sport .

Cunosc multi surferi ce vin cu copii in concediu de multi ani . I-am intrebat de ce copii nu au invatat inca sa navigheze . Unul din motive ar fi dezinteresul celui mic , apoi lipsa talentului didactic al parintelui . In ceea ce urmeaza am sa incerc sa te ajut ca pe viitor sa iesi impreuna cu fiul ( fiica ) pe apa .

Lasa-l sa se joace pu plansa pe apa (fara vela , joint  ) . In mod sigur va dori asta . In primul rand ca orice copil vrea sa impresioneze cu ceva ce are . Va fi mandru sa fie pe apa cu o plansa . Nu cauta sa-i impui nimic in joaca sa . Va deprinde singur echilibrul si va simti cum lucreaza plansa pe apa .

Mergi la plimbare impreuna cu el . Daca e o zi cu vant slab si ai experienta in navigare , poti sa iei copilul pe plansa , daca aceasta e destul de voluminoasa . Poate sta pe botul ei  , pe coada sau in picioare intre bratele tale . Va fi mandru de o plimbare impreuna cu tine si interesul si increderea lui vor fi marite . Atentie ! Trebuie sa purtati centura de salvare amandoi .

Arata-i alt copil care practica windsurfingul . Spiritul competitiv al copiilor va face ca si el sa doreasca sa faca acelasi lucru .

Inscrie-l la un curs de windsurfing . Acolo va deprinde corect misarile de baza .

Achizitioneaza-i  un echipament propriu adecvat . In acest fel va continua ceea ce a invatat la scoala . Va fi mandru ca detine echipamentul lui si va dori sa mearga cu tine in concediu sa navigati impreuna .

<p>P1012583</p>

<p>DSC_0267</p>

Leave a Reply

Your email address will not be published.