Rhodos windsurfing

Rhodos dorinDespre locatiile de windsurfing din Insula  Rhodos ( Grecia ) , ne povesteste Dorin .

” In sfarsit apuc si eu sa scriu cum a fost in Rhodos ! Am bifat si acest spot.
Pe scurt , spotul de la Ialyssos este foarte fain . Ne-am cazat la hotelul Blue Horizon ,  unde sunt cele 2 centre principale de inchirieri . Unul cu placi F2 si vele North Sails iar celalalt cu JP\Neilpryde .  Acum   este deschis , doar cel cu F2\North (inca nu este sezon, au deschis si ei de abia din 25 aprilie)
Tot echipamentul este absolut nou din 2011 , placi F2 Vantage si Vento precum si JP X-Cite,0 km  . Noi le-am facut inaugurarea  ,  atat la placi  , cat si la  catargele North Gold si velele S-type si Natural .  Cea mai mare vela de acolo e  de 7.8mp , au si vele cu cambere.  Preturile sunt de bun simt.  Am inchiriat pentru 5 zile , la pret de 3 zile  (200 euro) echipament premium nou nout.  Desigur pretul scade cu cat inchiriezi pe mai multe zile.

Personalul de la    Procenter Rhodos este de nota 10+ . Proprietarii centrului Jurgen (Germania) si Bertrand (Elvetia), Tzetzo (Bulgaria-instructor) dar  si restul baietilor la care nu le mai scriu  numele sunt deosebit de amabili .Vreau sa spun ca Bertrand ne-a dus  pe noi , impreuna cu angajatii lui , seara in Rhodos town . Am colindat toate cluburile . Nu ratati Colorado Club daca mergeti acolo  (cel mai tare club ) , cu trupa de show si muzica live ce nu o gasesti  in multe locuri .  Bertrand ne-a dat de baut la toti ,  pe banii lui.
Rhodos este o zona foarte activa ,mult diferita de alte locatii din Grecia unde toata lumea este deosebit de relaxata . In Rodhos  aterizeaza un avion cu turisti la fiecare 5 minute , fiind se pare, una din cele mai cautate locatii din Grecia.  Sunt foarte multe taverne si baruri, mancare foarte buna , multe magazine cu marfa  de calitate, la preturi decente .
La Prasonisi, renumitul spot din sudul insulei , nu am reusit sa ajungem din lipsa de timp . Am stat doar 5 zile in care am vrut sa profitam din timp sa ne dam pe placa . Acolo te poti deplasa cu masina inchiriata (35 euro/zi) sau cu moto-scuterul (20 euro/zi)
Am prins 2 zile cu vant din plin . Pe 30 aprilie si 1 mai (30 knots)  , fiind poate singurii care am prins si soare si vant de 1 mai.  Restul zilelor a fost cu vant de 10-15 knots  ,  in care ar fi mers bine placile de formula .  I-am sugerat lui Jurgen sa aduca si asa ceva si a zis ca o sa aduca in curand doua , deoarece au mai fost si altii care ar fi vrut sa inchirieze. Desigur va asteapta si pe voi in Rhodos .  Va adresez pe aceasta cale invitatia de a merge in Rhodos la Procenter .
Urmeaza  filmuletele !  ”

Dorin


4 Comments on “Rhodos windsurfing”

  1. It’s always a pleasure to talk about the beautiful places, like your location.

    I wish you success and joy in your work !

  2. am inclus Rhodos pe lista de locuri care trebuie vizitate :-), poate chiar data viitoare cand sar peste baltoaca cea mare

  3. Ati vazut ce de treaba sunt baietii de la Procenter? Ne-au multumit pt reportaj! Frumos din partea lor! Sunt niste domni” nascuti, nu facuti”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *