Aghios Ioanis – Lefkada Grecia

doru Aghios IoanisUn spot excelent pentru windsurfing cerecetat de Doru in septembrie  , e pe insula Lefkada in Grecia . El s-a cazat in localitatea Aghios Ioanis , la pensiunea Eleana . Pensiunea se afla la numai 20 m de plaja . Cazarea =25 euro/dubla , fara mic dejun . Pe insula  , o cina costa in medie 20-25 euro/2 pers . Echipamentul poate fi depozitat alaturi la vila Tilegrafos care se afla la 5m de plaja . Exista si un centru de ichirieri echipamente de windsurfing Mios Beach , la 30m distanta .

Locatie superba , vant bun onshore  . Atentie ! Apa creste brusc in adancime inca de la mal ( la fel ca si la Vama Veche  ) si sunt valuri . E mai greu pentru incepatori .

Tot pe Lefkada la distanta de 30km de Agghios Ioanis , e un alt spot bun Vasiliki unde directia vantului si valul difera .

Acum sa-l privim pe Doru in actiune .

2 Comments on “Aghios Ioanis – Lefkada Grecia”

  1. Dorule ,Dorule! Bravo! Imi place ca nu te lasi!
    Insula Lefkada e o locatie bunicica de windsurfing si nu e scumpa deloc.
    Am studiat si eu problema, mai ales prin prisma faptului ca e destul de aproape de noi astia din vestul tarii ,1150 km din Arad, si mergi aproape numai pe autostrada via Belgrad-Skopje-Salonic-Ioannina. In partea de nord, unde s-a dat Doru,sunt valuri,pt. ca e mare deschisa, dar in sud , la Vassiliki/Appolonioi e un golf mare cu flat water unde sunt multi windsurferi.Este si un hotel bun (Grand Nefeli) nu f scump , cu demipensiune, direct la plaja ,care are si loc de depozitare pt placi si vele. Deasemenea pe insula mai este si un lac,nu stiu daca e bun pt windsurfing.Oricum peisajele sunt foarte frumoase pe acolo.Sper sa ajung si eu anul asta in Lefkada. Merita incercat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *