Se deschide Scoala de windsurfing de 1 Mai

scoala de windsurfingSuntem pe ultima suta cu pregatirile de deschidere a scolii de windsurfing , in data de 1 Mai . Vremea rece ne-a intarziat cu o luna anul acesta .  Am facut extinderi in vederea deschiderii noului sezon .  Asadar de 1 Mai se deschid larg  portile pentru doritori .

Vremea se anunta frumoasa si vantul darnic .

Va asteptam !

P. S.  Camera dubla costa 110 ron / zi .

scoala de windsurfing

5 Comments on “Se deschide Scoala de windsurfing de 1 Mai”

  1. NE VEDEM CURIND LA UN ZBOR PE LACUL DIN MAMAIA…
    SPER SA ORGANIZEZI SI CONCURSCURI….

    1. Se pare ca vom fi o gasca destul de mare pe 1 Mai la Piccadilly . Asa si trebuie sa fie o deschidere de sezon la windsurfing .

  2. Succes! si sa aveti vant!…Lasa ca si noi o sa deschidem scoala la Arad!…Ce…sa ne lasam la voi?…numai sa ne intorarcem din Rhodos! (maine de dimineata decolam!) Sa ne mai lasati si noua ceva mititei si niste beri!…Sa va ganditi si la noi!

  3. La Brasov toata saptamana a batut vantoasa. Vant bun si temperatura buna, iar echipamentul pregatit. Din pacate nu am avut timp decat pt munca… Sambata nu bate iar duminica bate N, usurel, ceea ce nu e prea bun pt Moacsa. Poate mai facem inca o iesire la Balea cu schiurile. De Pasti a fost o vreme splendida la Bistrita, insa vantoasa s-a pornit deabia luni, cand ne-am intors la Brasov. Tot drumul l-am facut manati de vant.
    Va aruncam un gand bun voua celor care de 1. Mai veti pune placa pe apa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.