Dirt windsurfing la Bucuresti

Azi , Andrei ne povesteste despre iesirile lui de iarna ,cu vela pe uscat .

“”  Dirt- windsurf .  Legatura  intre windsurf si ice-windsurf. De acum inainte nu vom mai intra in fibrilatii cand bate vantul si apa are 4 grade iar afara sant 5-6 grade . In Bucuresti pentru vant de V, V-S-V sau V-N-V avem parcarea dintre Ikea si Bricostore , goala tot timpul si cu paznici intelegatori .  Sper sa ramana asa si de acum incolo . Pentru vant de N-E avem parcarea de la Decathlon si acceptul acestora de a folosi o bucata din ea cand bate vantul . Chiar si la mare va fi interesant pe vant de E , de incercat pe plaja iar Lulu mi-a povestit despre faleza de la Cazino….ne vedem pe apa, gheata sau asfalt.

Ultima incercare… A3!!! Dupa ce ne-au dat afara din toate parcarile posibile din Bucuresti ne-am indreptat catre autostrada in constructie A3. Bineinteles ca n-am apucat sa facem decat 5-6 ture si a aparut paza ” N-AVETI VOIE AICI !!! ” – da, stim, strangem si plecam . Acum cautam noi locatii, ca placi si vele avem “”

Bafta!

Andrei

Exif_JPEG_PICTURE
Exif_JPEG_PICTURE

3 Comments on “Dirt windsurfing la Bucuresti”

  1. Cred ca noua varianta a Constantei , ce e are deja cateva tronsoane asfaltate (cu 4 benzi ) e buna pentru alergat cu vela pe ea . Am sa o incerc pana vine primavara .Mi-ai facut o pofta…….

  2. Am vazut deja si la noi in Arad in fiecare supermarket afise cu poza lui Andrei ,pe care scria jos:”Wanted! Dead or alive!”

  3. Mai baieti, incercati si voi cu o sticla de jumatate cu palinca si un pachet de tigari la paznic. Va garantez ca n-o sa mai aveti nici o problema! (E o reteta garantata 100%) Va trimit eu palinca daca nu aveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *