Cu Costica si Gabi la Alacati

Mda ! Au bantit nu gluma baietii astia pe apele turcesti . Cred si eu ! Mai mare bucurie , decat sa zburzi la Alacati nu exista . Am alergat cat ne-au tinut balamalele . Si ne-au tinut mult .

La Surf City Alacati e un loc minunat de plecare pentru un windsurfing de exceptie .

Surf City Alacati

<p>windsufing turcia 4</p><p>windsurfing alacati 1</p><p>windsurfing alacati 2</p><p>windsurfing alacati  3</p>

4 Comments on “
Cu Costica si Gabi la Alacati

  1. Alacati ramane exact asa cum scrie pe deal,un “windsurfing paradise”. Cand am ajuns prima oara acolo am avut senzatia ca Dumnezeu a creat acest loc pt windsurfing. Ati fost acum de curand? Mi-a crescut inima cand am vazut cele 4 placi pe masina.

  2. Lulule, e prima oara cind te-ai gindit sa pui niste poze & filme cu mine pe site, fapt pentru care iti sunt vesnic recunoscator!!!

    Evident ca daca sezonul vitor o sa o sa stau pe capul vostru cu tot harnasamentul de rigoare, atunci poate ca numarul si calitatea pozelor & filmelor o sa creasca.

    Nu te speria Lulule, daca ma mut cu arme si bagaje la Picadilly, o sa imi aplic si un mare duck-tape pe gura ca sa stai linistit cu melita mea!:)))))

    Sincer, m-am suit prima oara pe placa in 2005, dar cu adevarat am simtit ca fac windsurfing in 2009 la Alacati, fiind pentru prima oara in paradis!!
    Mi-am promis mie insumi ca o sa calc pe acolo de cel putin 2 ori pe an, daca nu si mai mult:))

    Vise placute pina cind incepe sezonul 2010!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *