Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

Unde lasi cheia masinii tale ?

De obicei mergem cu masina pana la cel mai apropiat loc de apa pentru a cara cat mai usor echipamentul . Trebuie stiut ca exista in permanenta oameni ce urmaresc pe cei ce lasa masinile in parcare sau pe malul apei . Daca nu-i vezi , nu inseamna ca nu sunt  . Ei din asta traiesc , asta e serviciul lor , asta e viata lor . Un windsurfer , kiter sau surfer poate fi o victima a hotilor pentru ca pot fi supravegheati atunci cand intra in apa si autovehicolul e la dispozitia lor . Din cauza cheilor moderne electronice apare problema ascunderii lor intr-un loc uscat . Exista mai multe metode pentru a rezolva problema aceasta .
Cea mai simpla metoda este sa faceti o copie mecanica a cheii cu care sa incuiati traditional masina si pe care o puneti in buzunarul special de la neopren .
Pentru cheia electronica exixta aquapackuri din plastic (plic sau cutie etansa)pe care le puneti la gat sau in neopren . O metoda simpla pentru a pastra uscata cheia electronica este prezervativul (nefolosit ) .

An vazut si cutii cat palma care se incuie pe carligul de remorcare . Prea complicate si mari .
Mai exista varianta in care puteti ruga pe cineva de incredere de pe plaja sa va tina cheia sau o lasti la barul sau terasa alaturata .
Nu lasati la vedere pe banchete obiecte de valoare care atrag hotii , nu uitati sa inchideti toate geamurile .
Oricum , NU LASATI CHEIA SUB ARIPA sau SUB BARA !!!! Hotii stiu inaintea voastra aceste locuri si oricum sunt cu ochii pe voi cand plecati spre apa si vad unde puneti voi cheia . Echipamentul va da de gol si se stie ca veti fi plecati pe apa . Un prieten nu a mai gasit masina cand s-a intors cu windsurful de pe apa  , din cauza cheii de sub aripa . O masina scumpa si frumoasa . 

Exit mobile version