Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

Motorola DEFY – windsurfing phone

motorola-defy-2Nu am de gand sa fac aici reclama sau review unui telefon pentru ca nu sunt pe un site de profil .
Vreau doar sa va spun ce folosesc cand ies pe apa . De-a lungul timpului am ramas in larg de nenumarate ori , din varii motive . S-a rupt catargul , vela , powerjointul , ghiul ,fina sau pur si simplu o scota de intindere a velei . O gramada de motive pentru a purta un telefon la mine   ca sa  ” sun un prieten ” . Cu atat mai mult , daca te afli pe mare deschisa e obligatoriu sa ai cu tine telefonul . Am folosit multi ani un telefon ordinar pastrat intr-o punga ordinara sau special conceputa de catre facatorul ei . Altii umbla cu telefoanele “protejate ” intr-un prezervativ . De preferat cu aroma de windsurfing . Mna ! Gusturile nu se discuta .
Un prieten care lucreaza in bransa mi-a adus un Motorola DEFY pe motiv ca rezista la stropit cu apa socuri si alea alea . L-am crezut . Pe jumatate .  Motiv pentru care am plimbat telefonul cu mine pe apa, o saptamana , culcusit intr-o punguta . Abia dupa ce l-am vazut pe Cristi folosind respectivul telefon nud , am procedat la fel .
REZISTA ! Ba am trecut si la filmari sub apa . Atentie la capacelele de etansare si nu e nici o problema .
Sa nu ma intrebati de caracteristici tehnice pentru ca nu prea stiu eu ce au telefoanele in burta . E un telefon smart motorizat de Android si cred ca asta lamureste multe . Pot sa spun ca sta foarte bine pe brat langa umar , pe sub neopren si nu protesteaza .
Am ajuns deci la concluzia ca e un windsurfing -phone .

Ceva filmulete cu telefonul inotator  AICI .

.

Exit mobile version