Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

Alacati mereu surprinzator

Alacati windsurfingCa de fiecare data cand ajung la Alacati sunt uimit de modificarile survenite de la ultima vizita . Criza nu se zareste pe nicaieri in zona . Se construieste masiv si scump .
Soseaua ce ducea spre spotul de windsurfing a fost deviata pentru a se construi o zona de vile cu parcare individuala pentru iahturi . Va dati seama ? Desi portul turistic e de 3 ori mai mare decat acum 5 ani , exista cerere in continuare pentru parcare ambarcatiuni . Practic cine inchiriaza un apartament aici , are yahtul sub balcon . Investitorul a sapat un canal si l-a ramificat spre fiecare cladire .
Deci : Acum din dreptul autostrazii e un giratoriu (facut in timp ce am stat noi acolo ) din care poti sa urci pe un drum rapid de 4 benzi pe care ajungi la spot . Asta daca nu vrei sa mergi pe drumul vechi ce e mai sinuos si mai lent .

Noi windsurferii simtim pe pielea noastra aceasta metamorfoza . Dupa amiaza traficul ambarcatiunilor spre intrarea in port e ingrozitor . Practic vin in coloana continua o multime de yahturi si barci de pescuit . Trebuie sa te plasezi in spatele unei ambarcatiuni (foarte aproape ) pentru a putea traversa . Asta deoarece merg cu viteza foarte mare si poti fi acrosat de urmatoarea . Din cauza vitezei mari , fac si valui pe masura . Nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ai ” norocul” sa cazi in dreptul convoiului .

Acesta e drumul nou rapid , situat pe deal .

Iata calea spre spot pe drumul vechi .

Exit mobile version