Site icon Scoala de windsurfing & wingfoil Piccadilly Mamaia

25 Septembrie 2010 plecare la Alacati – Turcia

Sambata 25 septembrie 2010 decolam in grup (mare) in sesiunea de toamna  la Alacati(sat) –Cesme(oras) – Izmir(zona) – Turcia(tara).

Zona Cesme e locul de petrecere a timpului liber pentru cei  cu bani din Izmir .  Un fel de Mamaia  pentru Constanta si Bucuresti .  Trebuie sa stiti ca preturile sunt mai mari decat cunoscutele statiuni din Antalia , frecventate de romani  .

Plecarea : sambata 25.09.2010 ;  ora 6 dimineata din Constanta , cu sosirea la Alacati orele21 .

Intoarcerea : duminica , 03.10.2010 ; ora 6 din Alacati cu soasire in jurul orei 21 in Constanta .

Cazare 8 nopti la pensiune , 25 euro/persoana cu mic dejun in camera dubla  .

Masa zilnica se incadreaza intre 15-20 euro/ pers . De retinut ca in afara micului dejun se mai merge la masa sera la 21 . In timpul zile se consuma sandwich , placinta si airan . De altfel nimanui nu-i arde de masa in timpul zilei . Tot timpul e alocat desigur windsurfingului pana la 17 cand mergem la pensiune ne spalam , schimbam si iesim in oras la plimbare si masa .

Deplasarea se face cu autoturisme personale ( cuplaj , cate 4 persoane /auto) .

Scoala Piccadilly asigura echipamentul pentru incepatori . Stiut fiind ca la Alacati plansele de incepatori sunt lungi si grele , le luam pe ale noastre . La fel si velele .

Echipamentul Scolii se transporta cu un furgon de 12m-cubi .

Vineri cei din tara sosesc la Piccadilly . Dupa amiaza se incarca furgonul cu echipament . Dormitul la hotel si plecare dimineata la ora 6 de la hotel .

Cursul de initiere costa 150 euro . Durata : 6 ore . De preferat intr-o singura zi pentru a aplica liber in zilele urmatoare .

La fel si cursurile de la urmatoarele niveluri .

Pentru cei ce nu au mai fost , e bine de stiut ca o saptamana la Alacati e echivalentul unei veri de windsurf la noi in tara . E locul ideal (vant , val , apa , temperatura) pentru perfectionare .

Pentru cei ce vor sa invete beach-start , wather-start , planaj su power-jibe ,  acolo e locul unde pot invata in cateva zile .

Doritorii ma pot  apela la tel : 0722.269.166 sau pe mail : windsurf_ro@yahoo.com


Deocamdata suntem 20 . Mai e loc suficient .

Urmatoare deplasare in Turcia va fi in Mai 2011 . Sesiunea de primavara .

Cu bine !

Exit mobile version