Sezon bun de windsurfing

lulu windsurfing mamaia mic qDe o luna avem vant aproape continuu . Cand spun asta se intelege ca e vant de planaj aproape in fiecare zi . Velele mari au primul cuvant dar la un interval de 5-7 zile folosim si vele mici . Duminica am folosit vela de 6m la un vant de 55km/h  iar luni si marti 9, 10 si 12m .Temperatura e de luna august , apa calda , soare din plin . Nu avem de ce ne plange   . Cand nu e vant puternic ne “plimbam” .

Plimbari de relaxare asemenea filmului ce urmeaza , unde eu cu Vali am navigat pana la apus .lulu- mamaia-constanta

 

Si tot nu ne saturam .

 

P.S.  Azi a fost un vant de 20 knots din directia S-SE .  M-am dat pana la 17,30 cand a venit furtuna cu tunete si fulgere .

Multumesc Eos pentru fii tai  !

6 Comments on “Sezon bun de windsurfing”

  1. Ca veni vorba de tunete si fulgere, am postat un subiect pe forum, se pare ca n-are nimeni nici o sugestie. Sau nu prea are audienta forumul asta nou. Deci, repet aici, cum se-npaca ws cu fulgerica?

  2. Pai daca vrei sa aprofundezi pe tema asta,Adi, apuca-te sa testezi si sa ne spui si noua dupa aia cum a fost! Cred ca scapi de reumatism !

  3. Cand exista fulgere e bine sa stai in apa cat mai jos . Altfel devii cel mai inalt paratraznet de pe respectiva suprafata . Cred ca e singurul loc in care nu ai vrea sa fii ” cel mai mare ” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.